Przedstaw się
Witam wszystkich nowych kadetówSmile Fajnie że są ludzie którzy dopiero zaczynają przygodę z Elite, dobrze to wróży na przyszłość Smile Do zobaczenia w przestrzeni! Smile
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Dobry dzień. Nowo zwerbowany pilot z tej strony. Widzę strasznie dużo "dinozaurów" u was (bez obrazy Tongue). Jestem studentem z rocznika '95 i mam nadzieję, że jakoś się wpasuje w wasze szeregi. W Elitarną: Niebezpieczną latam całkiem sporo ale aktualnie przeżywam kryzys jeśli chodzi o mój cel w grze, staram się go jednak przezwyciężyć w czym mam nadzieje mi pomożecie ^^. Dzięki za uwagę, O7.
Odpowiedz
(17.11.2016, 18:53 UTC)Siara Siarzewski napisał(a): Hej - Michal z tej strony rowniez rocznik 80. Od 13 lat w Uk i mysle ze juz tak zostanie. Pracuje w firmie transportowej zawsze od polnocy wiec moje najczestsze godziny w elite to 16 - 20, i oczywiscie sobota niedziela w miare mozliwosci. GL & HF

Miłośnik Gerarda...
Odpowiedz
Czołem Husarze!

Jestem zaszczycony, że dane mi jest dołączyć do słynnej polskiej frakcji w Elite.
Choć nie jestem nowym graczem, to jednak nie znam Elite od strony grania w grupie.
Ciekawi mnie czym się zajmują frakcje graczy i chcę w tym uczestniczyć, bo ileż można się szwędać bez celu i miejsca w galaktyce.

Zwą mnie Paweł, rocznik 83, interesuję się wszystkim, co mnie zaciekawi Wink

Pozdrawiam!
Odpowiedz
Witamy na pokładzie Smile

Kir, tutaj możesz zajmować się czym chcesz Smile. Możesz uczestniczyć w rozwoju frakcji poprzez uczestniczenie w BGS, możesz też przy okazji uczestniczyć w eventach które organizujemy i możesz sobie latać jak Ci się żywnie podoba Smile. Wszystko zależy od Ciebie i Twoich chęci oraz dyspozycji Smile.
Odpowiedz
(17.11.2016, 22:55 UTC)Kir Nalto napisał(a): Czołem Husarze!

Jestem zaszczycony, że dane mi jest dołączyć do słynnej polskiej frakcji w Elite.
Choć nie jestem nowym graczem, to jednak nie znam Elite od strony grania w grupie.
Ciekawi mnie czym się zajmują frakcje graczy  i chcę w tym uczestniczyć, bo ileż można się szwędać bez celu i miejsca w galaktyce.

Zwą mnie Paweł, rocznik 83, interesuję się wszystkim, co mnie zaciekawi Wink

Pozdrawiam!

Dobre! Ja na przykład lubię muzykę która mi się podoba. Biggrin
Odpowiedz
Witam wszystkich!

Miło mi dołączyć do polskiej grupy niemal rok po moim debiucie w świecie Elite. Liczę na to, że gra w grupie doda kolorytu moim przygodom w galaktyce.

Naprawdę na imię mam Adrian, rocznik 88, całe życie mieszkam na Warmii w Olsztynie. Interesuję się sportem, filmami których nie grają w multipleksach, książkami które mnie zaciekawią (Biggrin). Ponadto od kilku miesięcy w wolnym czasie tworzę swoją grę w UE4, co jest dla mnie niesamowicie satysfakcjonujące i stanowi niezłą rozrywkę intelektualną, gdyż nie mam wykształcenia informatycznego i przed rozpoczęciem nie miałem zielonego pojęcia o programowaniu. Fajna zabawa, polecam.
Odpowiedz
Witajcie.  Dziękuję za przyjęcie do grupy. Mam nadzieję świetnie się bawić w Waszym gronie i poznać Elitke od strony multi.
Mam na imię Arek. Rocznik 74, rocznik doskonałych win swoją drogą, (ach,  ten późny październikowy spad spod Grójca). Mieszkam we Włocławku. Zawodowo zajmuje się patentowaniem. W wolnych chwilach spędzam czas przy komputerze lub dbam o obroty miejscowych lokali gastronomicznych.
Odpowiedz
Witam wszystkich kadetów Smile

Odpowiedz
Witam najnowszych kandydatow na husarzy. Powodzenia!
Odpowiedz