Opakowanie zastępcze Shout Box
Kocham Palina i jego dirty drivy, zrobiłem Corvettę ze zwrotnością Eagla (albo prawie Eagla) Biggrin!

DziendoberekBiggrin
[Obrazek: VfIky7u.png][Obrazek: ksMw3tO.png][Obrazek: 5bf35Ig.png][Obrazek: fxBjlY4.png][Obrazek: K3dQwqx.png]

Szczęść Boże, Piloci  Smile

[Obrazek: IHxlPPT.png]
(15.10.2016, 06:47 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): Kocham Palina i jego dirty drivy, zrobiłem Corvettę ze zwrotnością Eagla (albo prawie Eagla) Biggrin!

Gratulacje! Też uważam, że Corvetta na 5 grade prowadzi się jak myśliwiec. Najbardziej to widać gdy podchodzi się do lądowania na stacji. Można dzikie manewry robić statkiem, który ma 167m długości.
Dzień dobry Wink
(15.10.2016, 11:50 UTC)ShinzoSin napisał(a):
(15.10.2016, 06:47 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): Kocham Palina i jego dirty drivy, zrobiłem Corvettę ze zwrotnością Eagla (albo prawie Eagla) Biggrin!

Gratulacje! Też uważam, że Corvetta na 5 grade prowadzi się jak myśliwiec. Najbardziej to widać gdy podchodzi się do lądowania na stacji. Można dzikie manewry robić statkiem, który ma 167m długości.

Nom miazga totalnie, jak już dolatywałem craftować te piątki to przeklinałem z wściekłości ile czasu mi to zajęło, potem 5 rzutów z czego ostatni wyszedł po prostu mega. Stwierdziłem, że potestuję, wpadłem do conflict zony i... siedziałem w niej 2 godziny zachwycony tym jak świetnie się teraz tym statkiem gra!! Warto było zbierać minerały i atakować te bazy BiggrinBiggrinBiggrin

Że się tak pochwalę Wink

[Obrazek: d1lHeWl.jpg]

[Obrazek: lq27Hk5.jpg]
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
I jak tu człowiek ma żyć ?
Odpala se gre i dym ....

[Obrazek: 0Yi01DY.jpg]
(15.10.2016, 16:32 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Że się tak pochwalę Wink

A w środku Lavańska Brandy?  Wink

[Obrazek: IHxlPPT.png]
(15.10.2016, 16:32 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Że się tak pochwalę Wink

Na drugim zdjęciu widać Twoją czuprynkę Wink