Opakowanie zastępcze Shout Box
(10.10.2016, 07:32 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Taki zdecydowanie najlepszy Biggrin

[Obrazek: a6xwtzt1_nrarow.jpg]

Kofi ale to jest raczej strój dla prowadzącego a nie uczestnika uroczystości Tongue
koloratki brakuje jeszcze Biggrin
[Obrazek: VfIky7u.png][Obrazek: ksMw3tO.png][Obrazek: 5bf35Ig.png][Obrazek: fxBjlY4.png][Obrazek: K3dQwqx.png]

(10.10.2016, 07:54 UTC)Yautja napisał(a):
(10.10.2016, 07:50 UTC)DYoda napisał(a): Jak poczekasz to nie trzeba.

No właśnie wisi mi już od kilku dni misja z Maia i ma status Completed, a w treści stoi "You may claim your reward at Obsidian Station" (czy tam podobnie). Czyli mówisz, że nie muszę tam wracać, a kasę i tak dostanę? A kiedy? Smile

Chyba po dwóch tygodniach masz Auto-Claim na swoje konto.
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Właśnie wyskoczyłem pomiędzy tymi pięknymi dwoma gwiazdkami (system HIP 110690) Biggrin nagrzanie statku po 3 sek wynosiło 180% Biggrin
[Obrazek: Rdg1IQP.png]
[Obrazek: 36931.png]

Dzieki wszystkim za porady. Pochodzilem z mama i chyba nam sloma z butow wystaje bo im do drozszego sklepu wchodzilismy tym mniejsze zainteresowanie ekspedientek, zeby cos nam sprzedac. W vistulii nie chciala nam nawet marynarki sciagnac z wieszaka Smile
A ja się pochwalę, półinteraktywną Husarska osią czasu

https://kofi.space/timeline/
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Przyznam szczerze, ze duzo tego. Dobra robota!
(10.10.2016, 12:24 UTC)Kofi Paridae napisał(a): A ja się pochwalę, półinteraktywną Husarska osią czasu

https://kofi.space/timeline/

Tak patrzę na to i aż woła o jakieś zdjęcia czy ilustracje Biggrin.
No i rep za to, że Ci się chciało to wszystko klepać, nawet jak to było w dużej części ctrl+c ctrl+v Biggrin
(10.10.2016, 10:14 UTC)Mr.Wormy napisał(a): Właśnie wyskoczyłem pomiędzy tymi pięknymi dwoma gwiazdkami (system HIP 110690) Biggrin nagrzanie statku po 3 sek wynosiło 180% Biggrin
[Obrazek: Rdg1IQP.png]

Widzę, że zrobiłeś zdjęcie tym "cycuchom" to znak, że żyjesz Biggrin . Powodzenia i nie daj się zwęglić. Biggrin
Aż tak dużo roboty nie było, zdjęcia jeśli będą to mogę smiało dorzucić, dodatkową treść też - specjalnie przygotowane miejsce jest Wink

Co do klepania to było jedynie CTRL+C i CTRL+V oraz modyfikacja pliku wejściowego żeby odpowiadał standardowi CSV Wink Przyjąłem taki format bo łatwo to parsować. Struktura pliku CSV

DATA;NAGŁÓWEK;TREŚĆ ROZSZERZONA;OBRAZEK
― Homer, The Odyssey

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości