Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
Dzień dobry....
Pewnie, że lepiej od strony planety, ale jak nie(np jakiś uciążliwy bot w SC Cię wyciąga), to ja walę boost i boczny thruster..... i okrążam spokojnie stacje w odległości 8-10km - aż znajdę się mniej-więcej naprzeciwko wlotu. Bokiem łatwo monitować położenie - szybciej cała procedura idzie.
Na FAOff - mój Pyton "idzie bokiem" 420m/s.....

łatwa robota, ryzyko praktycznie zerowe.
Tak naprawdę w szmuglu to tylko czasem jest ciężko przy "dostawie" na stacje naziemne..... raczej nie biorę tych misji.
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
I znów robota ;/
A do piątku jeszcze daleko ...
28.09.2016, 11:46 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2016, 12:08 UTC przez ShinzoSin.)
Hetmanie coś Ty mi zrobił!?
Okazało się, że ten serial Black Mirror ma aż 7 odcinków! W sumie 2 sezony po 3 odcinki każdy plus 1 epizod specjalny sezonu 3.
Obejrzałem ciurkiem i to chyba nie był dobry pomysł... Jeszcze nie spotkałem niczego co by tak ryło bańkę T_T Prawie każdy epizod przewyźsza poprzedni stopniem szoku jakiego czlowiek doznaje oglądając to.
Świetna praca kamery, scenariusze oraz gra aktorska. Po prostu majstersztyk kinematografii bo kaźdy episod to jak osobny, genialny film.
Ale mimo wszystko polecam tylko tym którzy na serio wiedzą, że ich nic nie ruszy i mogą obejrzeć cokolwiek, a potem łatwo to wyrzucą z głowy. Jednak bądźcie ostrzeżeni, z tym tak łatwo Wam nie pójdzie!
Wiem, wiem, ja też byłem ostrzegany. W kaźdym razie dzięki za polecenie. Było wyborne! ^^'
Liczba postów: 1,072
Liczba wątków: 74
CMDR: Anukus
Ja dziś wracając od Pallina do HR'ki natrafiłem na system dla prawdziwego...
![[Obrazek: Pmtchsi.jpg]](http://i.imgur.com/Pmtchsi.jpg)
Niestety nie miałem skanera i nie miałem jak sprawdzić, czy gdzieś tam w dalekiej przestrzeni lub na planecie jest jakiś radiowęzeł Radia Maryja. Sprawdzę to po patchu, ale tym razem na wszelki wypadek polecę tam czymś cięższym niż Imperial Eagle, a dodatkowo załaduję kilka ton min, które powinny załatwić sprawę w razie czego.
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
To ja tam jakąś małą bazę sobie wstawię, jakiś barak tfu, kaplice prywatną..... jak dobrze zbombardujesz Ojca Dyrektora - to będę miał od razu zniwelowany teren.
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
A mnie tam Gutek wpuścisz?
Zajazd u Katola!
Zamiast "Smacznego", mówimy Ci "Szczęść Boże"!
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
Już niedługo koniec tej katorgi w pracy !!
Dziś od rana przepracowałem dokładnie SIEDEM minut

Tyle czasu zajęła mi wymiana czujnika biegu wstecznego w zacnym polskim samochodzie zwanym Polonez.
P.S.
Czasem lubię swój zawód - elektryka samochodowego