Opakowanie zastępcze Shout Box
Fajnie to wygląda:

Szczęść Boże, Piloci.

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Wieloryba (za Galnet Radio)  Biggrin

[Obrazek: IHxlPPT.png]

LOL Smile
Świetne BiggrinBiggrinBiggrin
Anukus, nie wiem czemu ale to mi wyglada jak NMS bez filtrów z instagrama. Model lotu też wydaje się bardzo podobny - czyli plastic is fantastic
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
(08.09.2016, 08:58 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Anukus, nie wiem czemu ale to mi wyglada jak NMS bez filtrów z instagrama. Model lotu też wydaje się bardzo podobny - czyli plastic is fantastic

Tak, trochę tak, choć mi to nie przeszkadza. Cieszy mnie również to, że teraz dużo producentów uderza w tematykę spacesim, bo tylko na tym skorzystamy, choćby przez to, że FDev będą musieli mocniej się prężyć z nową zawartością.
(08.09.2016, 09:43 UTC)Anukus napisał(a):
(08.09.2016, 08:58 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Anukus, nie wiem czemu ale to mi wyglada jak NMS bez filtrów z instagrama. Model lotu też wydaje się bardzo podobny - czyli plastic is fantastic

Tak, trochę tak, choć mi to nie przeszkadza. Cieszy mnie również to, że teraz dużo producentów uderza w tematykę spacesim, bo tylko na tym skorzystamy, choćby przez to, że FDev będą musieli mocniej się prężyć z nową zawartością.

Nawet bardzo dobrze bym powiedział Smile ale w sumie fajnie by było, żeby znowu nie wyszedł z tego drugi NMS. W ogóle, powiedzcie mi jak to było z początkami Elita, też nie było tak nic do robienia jak w NMS czy po prostu w porównaniu do obecnego stanu Elita w NMS nie ma co robić oprócz exploracji?
[Obrazek: 36931.png]

Od 14 września gra Ubisoftu The Crew będzie dostępna za darmo na platformie Uplay.

Ja ze swojej strony grę polecam (zwłaszcza za darmo), można jej niby sporo zarzucić np. grafikę albo płatne samochody, jednak jeśli ktoś lubi sobie po prostu od czasu do czasu pojeździć po wielkiej mapie to myślę, że warto wypróbować Smile

Obiad
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

O proszę, to trzeba będzie sobie sprawić. Wink
[Obrazek: 36931.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości