Opakowanie zastępcze Shout Box
(07.09.2016, 21:32 UTC)GutenbergPL napisał(a): O - właśnie, co szykujemy na 11 listopada? Będzie idealnie rok..... Biggrin

O chorobcia... trzeba jakiś mega event zorganizować Biggrin Jakieś pomysły? Bo to już niedługo Smile
(07.09.2016, 21:32 UTC)GutenbergPL napisał(a): Vermill, frakcja nie ma jeszcze roku - a Mathias gra tak od początku. Smile

O - właśnie, co szykujemy na 11 listopada? Będzie idealnie rok..... Biggrin

Wy to lubicie upraszczać... :Biggrin
Tyle, że dla mnie gra, to też TWH i odgrywanie swojej roli na forum też. Widocznie tylko ja tak gram.
(08.09.2016, 05:20 UTC)Vermill napisał(a):
(07.09.2016, 21:32 UTC)GutenbergPL napisał(a): Vermill, frakcja nie ma jeszcze roku - a Mathias gra tak od początku. Smile

Tyle, że dla mnie gra, to też TWH i odgrywanie swojej roli na forum też. Widocznie tylko ja tak gram.

A "Wy" to lubicie komplikować rzeczy proste.... Smile
Spać nie możesz, to do okna - będziesz wiedział kto o której wychodzi... Tongue

Dzień dobry....
Cześć
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

(08.09.2016, 05:33 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(08.09.2016, 05:20 UTC)Vermill napisał(a):

Dzień dobry....

Odprowadzam dziecko do szkoły, więc pospane. "Wy" którzy robicie za adwokatów Hetmana piszecie same oczywiste rzeczy, zero wczuwki. Sad

Cześć Brachu Smile
(08.09.2016, 06:28 UTC)Vermill napisał(a):
(08.09.2016, 05:33 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(08.09.2016, 05:20 UTC)Vermill napisał(a): Wy to lubicie upraszczać... :Biggrin

Dzień dobry....

Odprowadzam dziecko do szkoły, więc pospane. "Wy" którzy robicie za adwokatów Hetmana piszecie same oczywiste rzeczy, zero wczuwki. Sad

Cześć Brachu Smile

Eeeetam, od razu adwokaty.... :Smile Hetman nie potrzebuje adwokata, natomiast podoba mi się jego styl gry.
Sam chyba wypośrodkowałem - ani nie robię rzeczy typu Shotis, ale też "pustelnikiem" nie jestem.... dorobiłem się na przemytach, ale nie z Robigo, tylko "zwykłych".

Coś bym dziś zbroił.... tylko co? Rolleyes
Dzieńdobrywieczór.
Siemaneczko Smile
Witamy w Dniu Kosmicznych Wielorybów (właśnie ogłoszonym przez GalNet Radio Smile )

ziewam
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości