Opakowanie zastępcze Shout Box
Dobry wieczór Pany.

(07.09.2016, 07:48 UTC)RADKO707 napisał(a): Zapowiada się coraz ciekawiej http://naekranie.pl/aktualnosci/w-grze-c...zdy-963058

Nie mogę się doczekać tej gry.
(07.09.2016, 07:57 UTC)Rommie_PL napisał(a): Dobry wieczór Pany.

(07.09.2016, 07:48 UTC)RADKO707 napisał(a): Zapowiada się coraz ciekawiej http://naekranie.pl/aktualnosci/w-grze-c...zdy-963058

Nie mogę się doczekać tej gry.

Ja też się nie mogę jej doczekać, ale patrząc jak RED'zi przesuwali datę premiery, żeby dopieścić Wieśka to nie spodziewam się Cyberpunk'a do co najmniej 2018. Chłopaki zasiedli do tworzenia tej gry dopiero jak zakończyli naprawiać Wieśka, a to i tak połową ekipy, bo druga połowa siedziała nad dodatkami. Teraz dopiero jak już zakończyli prawce na Wieśkiem to dopiero całą ekipą skupiają się nad Cyberpunk'iem. Za szybko tej gry nie zobaczymy Sad
[Obrazek: 36931.png]

Patrząc na to co zrobili w Wieśku to można poczekać do tego 2018/19 a może 2020 roku ;-) Jakby nie było 2020 to rok Cyberpunka.
Dzień dobry Smile
Jak ja kocham cyberpunka, czekam na tą grę jak na nic innego Wink
Wynocha z JUPALO, warchoły!
Słyszałem, stackujecie tam misje, wykonujecie je hurtowo - wszystko dla TWH!
A potem wpływy rosną, rosną - i trzeba je zbijać!

Zamiast szykować dane do rozniesienia Dark Armada - idą one na sprzątanie tego burdello co narobicie!

Jak nie przestaniecie, to stanę Krasulą na jednym outpostcie, swoim Kazbekiem na drugim - i jak mięczaki będziecie się przelogowywać do solo, albo wsiądziecie do Sidków i Kobr. Biggrin

Wynocha, idźcie zarabiać uczciwie! Biggrin
(07.09.2016, 18:40 UTC)GutenbergPL napisał(a): Wynocha z JUPALO, warchoły!

Zamiast szykować dane do rozniesienia Dark Armada - idą one na sprzątanie tego burdello co narobicie!

Jak nie przestaniecie, to stanę Krasulą na jednym outpostcie, swoim Kazbekiem na drugim - i jak mięczaki będziecie się przelogowywać do solo, albo wsiądziecie do Sidków i Kobr. Biggrin

Teeee... a Arnul dał zakaz? Jakoś sobie nie przypominam Tongue. Jak na razie Jupalo wisi sobie wesoło na zielono w SO.
(07.09.2016, 18:54 UTC)Quarion napisał(a):
(07.09.2016, 18:40 UTC)GutenbergPL napisał(a): Wynocha z JUPALO, warchoły!

Teeee... a Arnul dał zakaz? Jakoś sobie nie przypominam Tongue. Jak na razie Jupalo wisi sobie wesoło na zielono w SO.

A jak Arnul nie zakaże atakowania Meskalinki, to znaczy się żeby atakować? Wink
Quarion, a więc przyznajesz się, ha!
Mamy pierwszego winnego! Biggrin
Wink
A tak z innej beczki? Stack'owanie misji jest niedozwolone? ;(
[Obrazek: 36931.png]

Bynajmniej Smile gdyby tak było połowa prominentów tutaj umarła by z głodu Wink

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości