Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
07.09.2016, 07:57 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.09.2016, 07:58 UTC przez Rommie_PL.)
Dobry wieczór Pany.
(07.09.2016, 07:48 UTC)RADKO707 napisał(a): Zapowiada się coraz ciekawiej http://naekranie.pl/aktualnosci/w-grze-c...zdy-963058
Nie mogę się doczekać tej gry.
Liczba postów: 232
Liczba wątków: 1
Reputacja:
20
Platforma:
CMDR: Mr.Wormy
(07.09.2016, 07:57 UTC)Rommie_PL napisał(a): Dobry wieczór Pany.
(07.09.2016, 07:48 UTC)RADKO707 napisał(a): Zapowiada się coraz ciekawiej http://naekranie.pl/aktualnosci/w-grze-c...zdy-963058
Nie mogę się doczekać tej gry.
Ja też się nie mogę jej doczekać, ale patrząc jak RED'zi przesuwali datę premiery, żeby dopieścić Wieśka to nie spodziewam się Cyberpunk'a do co najmniej 2018. Chłopaki zasiedli do tworzenia tej gry dopiero jak zakończyli naprawiać Wieśka, a to i tak połową ekipy, bo druga połowa siedziała nad dodatkami. Teraz dopiero jak już zakończyli prawce na Wieśkiem to dopiero całą ekipą skupiają się nad Cyberpunk'iem. Za szybko tej gry nie zobaczymy
Liczba postów: 469
Liczba wątków: 7
Patrząc na to co zrobili w Wieśku to można poczekać do tego 2018/19 a może 2020 roku ;-) Jakby nie było 2020 to rok Cyberpunka.
Liczba postów: 548
Liczba wątków: 7
Dzień dobry
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
Jak ja kocham cyberpunka, czekam na tą grę jak na nic innego
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
Wynocha z JUPALO, warchoły!
Słyszałem, stackujecie tam misje, wykonujecie je hurtowo - wszystko dla TWH!
A potem wpływy rosną, rosną - i trzeba je zbijać!
Zamiast szykować dane do rozniesienia Dark Armada - idą one na sprzątanie tego burdello co narobicie!
Jak nie przestaniecie, to stanę Krasulą na jednym outpostcie, swoim Kazbekiem na drugim - i jak mięczaki będziecie się przelogowywać do solo, albo wsiądziecie do Sidków i Kobr.
Wynocha, idźcie zarabiać uczciwie!
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
(07.09.2016, 18:40 UTC)GutenbergPL napisał(a): Wynocha z JUPALO, warchoły!
Zamiast szykować dane do rozniesienia Dark Armada - idą one na sprzątanie tego burdello co narobicie!
Jak nie przestaniecie, to stanę Krasulą na jednym outpostcie, swoim Kazbekiem na drugim - i jak mięczaki będziecie się przelogowywać do solo, albo wsiądziecie do Sidków i Kobr. 
Teeee... a Arnul dał zakaz? Jakoś sobie nie przypominam  . Jak na razie Jupalo wisi sobie wesoło na zielono w SO.
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
(07.09.2016, 18:54 UTC)Quarion napisał(a): (07.09.2016, 18:40 UTC)GutenbergPL napisał(a): Wynocha z JUPALO, warchoły!
Teeee... a Arnul dał zakaz? Jakoś sobie nie przypominam . Jak na razie Jupalo wisi sobie wesoło na zielono w SO.
A jak Arnul nie zakaże atakowania Meskalinki, to znaczy się żeby atakować?
Quarion, a więc przyznajesz się, ha!
Mamy pierwszego winnego!
Liczba postów: 232
Liczba wątków: 1
Reputacja:
20
Platforma:
CMDR: Mr.Wormy
A tak z innej beczki? Stack'owanie misji jest niedozwolone? ;(
Liczba postów: 553
Liczba wątków: 2
Reputacja: