Opakowanie zastępcze Shout Box
Zawsze można im zrobić Lany poniedziałek (może być i wtorek Tongue), tylko koniecznie trzeba zaczekać aż woda się zagotuje...
Ostatnio się córki 7-letniej wypytywały "a gdzie tatuś pracuje, bo nie widzimy żeby wychodził rano, a gdzie mieszkaliście wcześniej" wredne, wścibskie babory. Ludzi szlag trafia, jak nic nie wiedzą o innych. Biggrin
Vermill, podejdź i powiedz że pracujesz w IPNie i jak nie przestaną się dopytywać to ich teczki wyciągniesz i opowiesz która na którą donosiła Tongue
(06.09.2016, 07:07 UTC)Quarion napisał(a): Vermill, podejdź i powiedz że pracujesz w IPNie i jak nie przestaną się dopytywać to ich teczki wyciągniesz i opowiesz która na którą donosiła Tongue

Tylko, że to są kobiety w wieku 30-40 lat, wychowane na polskich telenowelach. Starsze siedzą w oknach, więc czasem tylko środkowy palec pokazuję jak słyszę, że do Jehowych mówi "jest w domu, widziałam jak dopiero wchodził" Biggrin
(06.09.2016, 07:12 UTC)Vermill napisał(a):
(06.09.2016, 07:07 UTC)Quarion napisał(a): Vermill, podejdź i powiedz że pracujesz w IPNie i jak nie przestaną się dopytywać to ich teczki wyciągniesz i opowiesz która na którą donosiła Tongue

Tylko, że to są kobiety w wieku 30-40 lat, wychowane na polskich telenowelach. Starsze siedzą w oknach, więc czasem tylko środkowy palec pokazuję jak słyszę, że do Jehowych mówi "jest w domu, widziałam jak dopiero wchodził" Biggrin

Zostaje Lany Poniedziałek Tongue
Siemka wszystkim
[Obrazek: 23516.png]
Siemka Ciszky Smile
Co tam? Ja mam zajęcia z BHP
[Obrazek: 23516.png]
Szczęść Boże, Piloci.

[Obrazek: IHxlPPT.png]
(06.09.2016, 07:21 UTC)Ciszky napisał(a): Co tam? Ja mam zajęcia z BHP

Ja drugi dzień po urlopie i przebijam się przez maile Tongue. Jeszcze tylko coś ponad 400 Biggrin

Siemka zieluk Smile

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości