Opakowanie zastępcze Shout Box
(05.09.2016, 13:00 UTC)Quarion napisał(a):
(05.09.2016, 12:58 UTC)Goliat napisał(a):
(05.09.2016, 12:48 UTC)Drakkainen napisał(a): Kusi mnie coby spróbować Biggrin Muszę pomyśleć nad wyposażeniem takiego iE Smile

Goły kadłub Biggrin

No jak przywalisz o glebę to przynajmniej raz a dobrze Biggrin Jak w prawdziwym myśliwcu Biggrin

ale wiesz... DAT SPEED! Biggrin
(05.09.2016, 13:03 UTC)Goliat napisał(a):
(05.09.2016, 13:00 UTC)Quarion napisał(a):
(05.09.2016, 12:58 UTC)Goliat napisał(a): Goły kadłub Biggrin

No jak przywalisz o glebę to przynajmniej raz a dobrze Biggrin Jak w prawdziwym myśliwcu Biggrin

ale wiesz... DAT SPEED! Biggrin

No właśnie Biggrin Nie ma miejsca na błąd BiggrinBiggrin
Mniam!! Biggrin
Wszystko wydaje się proste ale bez Palina to raczej nie ma szans na rekord... a ja jeszcze MT dla Quent'a muszę naciułać Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

(05.09.2016, 13:08 UTC)Drakkainen napisał(a): Wszystko wydaje się proste ale bez Palina to raczej nie ma szans na rekord... a ja jeszcze MT dla Quent'a muszę naciułać Biggrin

Najpierw i tak warto by było FSD zmodyfikować, by skrócić czas przelotu do Palina Smile
To się chopak musiał zdziwić Biggrin 

Z tego co widzę, to bez head tracker'a nie ma się co pchać do pvp.
Ewentualnie czekać na 2.2, polecieć do Maia condą czy Aspem, i ściągnąć tam iEagla Smile
(05.09.2016, 13:12 UTC)Anukus napisał(a):
(05.09.2016, 13:08 UTC)Drakkainen napisał(a): Wszystko wydaje się proste ale bez Palina to raczej nie ma szans na rekord... a ja jeszcze MT dla Quent'a muszę naciułać Biggrin

Najpierw i tak warto by było FSD zmodyfikować, by skrócić czas przelotu do Palina Smile

FSD G5 i Silniki G3 już mam w "filmowym" iE ale zanim odblokuje Palina to pewnie 2.2 wyjdzie, więc problemu z transportem nie będzie Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

(05.09.2016, 13:13 UTC)Vermill napisał(a): To się chopak musiał zdziwić Biggrin 

Z tego co widzę, to bez head tracker'a nie ma się co pchać do pvp.

Head track ogólnie się przydaje, nie tylko do PvP. A Harry Potter dostał to na co zasłużył i na końcu combat loga odwalił ;Wink był wątek o tym na Redditcie Wink
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
To co, kto ma już fajerant? Bo ja za 5 min wychodzę do domu  Rolleyes

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Co nie zmienia faktu że obecna meta jest jeszcze gorsza od porzedniej Smile
Teraz mało kto lata z czym innym niż thermal shock

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości