Opakowanie zastępcze Shout Box
jestem pod wrazeniem, jak Twoj watek szybko sie rozwija Brachu Wink I jak szybko stal sie nr 1 na forum BiggrinBiggrin
(02.09.2016, 09:23 UTC)Pueblo napisał(a): jestem pod wrazeniem, jak Twoj watek szybko sie rozwija Brachu Wink I jak szybko stal sie nr 1 na forum BiggrinBiggrin

Nie każdy ma discorda na komie i na kompie w pracy

Dziękuję
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Mam mały problem. Usunąłem wiadomości PW (dwie strony spamu, ludzie dajcie sobie trochę.. Biggrin ) ale nadal u góry pokazuje taką samą ilość wiadomości.

Limit jest na 100 (chyba), a ja zbliżam się nieubłaganie do tej liczby i usunięcie wiadomości jej nie zredukowało Sad

Już raz usuwałem wiadomości, ale wtedy ich liczba spadła, teraz niestety nie :/
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Wydaje mi się że musisz wejść do folderu "Usunięte" czy "Kosz" i tam będą te wywalone wiadomości, trzeba je stamtąd usunąć jeszcze raz
(02.09.2016, 10:27 UTC)Goliat napisał(a): Wydaje mi się że musisz wejść do folderu "Usunięte" czy "Kosz" i tam będą te wywalone wiadomości, trzeba je stamtąd usunąć jeszcze raz

Tak jak Gosia prawi! Tez mialem z tym problem, trzeba recznie usunac z folderu Usuniete.
Faktycznie, dzięki Smile

A szukałem takiego folderu i nie widziałem Biggrin Oj źle ze mną..
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Nie musimy robić kolejnej ankiety, spam się przez to robi duży Biggrin
Wystarczy, że...
KRUTEK WYCZYŚCI SKRZYNKĘ!
(02.09.2016, 11:36 UTC)Calvarian napisał(a): Nie musimy robić kolejnej ankiety, spam się przez to robi duży Biggrin
Wystarczy, że...
KRUTEK WYCZYŚCI SKRZYNKĘ!

Pytanie, czy Krutek czyta ten temat
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

02.09.3302 - dzień w którym wysłano najwięcej PW Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Panowie, pomóżcie. Zaczęło się. Szkoła... Wolność dopiero pod kpniec maja
[Obrazek: 23516.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości