Opakowanie zastępcze Shout Box
(26.08.2016, 22:00 UTC)Quarion napisał(a):
(26.08.2016, 14:57 UTC)Goliat napisał(a): Brawo! W ramach nagrody gwiazda z pierścieniem, na którym jest cień Biggrin

https://imgur.com/a/FlDuM#Ss78obQ

He?!?! WTF?! o_O

Widziałem już coś takiego, ale z innym typem gwiazdy.... po prostu bug - ten cień "pochodzi" ze światła wyemitowanego przez inną gwiazdę która tam była.... a mechanika gry jakoś nie uwzględniła że pośrodku pierścieni też jest źródło światła. Smile

Mam racje Goliat?
(26.08.2016, 23:01 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(26.08.2016, 22:00 UTC)Quarion napisał(a):
(26.08.2016, 14:57 UTC)Goliat napisał(a): Brawo! W ramach nagrody gwiazda z pierścieniem, na którym jest cień Biggrin

https://imgur.com/a/FlDuM#Ss78obQ

He?!?! WTF?! o_O

Widziałem już coś takiego, ale z innym typem gwiazdy.... po prostu bug - ten cień "pochodzi" ze światła wyemitowanego przez inną gwiazdę która tam była.... a mechanika gry jakoś nie uwzględniła że pośrodku pierścieni też jest źródło światła. Smile

Mam racje Goliat?

Nie tyle bug, co limitacja silnika, czytałem że póki co obsługuje jedno źródło światła, i stąd cień przy tej gwieździe, światło pochodzi z innej gwiazdy Smile Podobno w przyszłości chcą to usprawnić.
Cześć i chałwa!
(nie kupujcie klawiatury z czerwonymi przełącznikami...)

gdzie jest shoutbox?
Standard Docking Computer, chciałem pochwalić jak bardzo to to się poprawiło. Baardzo się poprawiło. Miło i przyjemnie.
Właśnie władował mnie między reklamy i kratkę przed slotem. Biggrin
Biedaczek nie mógł sobie poradzić, dobrze że nie poszedłem po piwo....
Idę po piwo...
Moją Conde wczoraj też władował między reklamy a kratkę, może ma układ z Thargoidami... Ech ludzie są głodni nowego a tu stare nie działa jak trzeba Biggrin

[Obrazek: 67400457.jpg]
(27.08.2016, 08:38 UTC)Vermill napisał(a): Moją Conde wczoraj też władował między reklamy a kratkę, może ma układ z Thargoidami... Ech ludzie są głodni nowego a tu stare nie działa jak trzeba Biggrin
Maruda. Biggrin
W każdym poście znajdę ci marudzenie.

Marudo. Tongue
Dla mnie, poroniony pomysł używać tego ustrojstwa, tym bardziej że internal slot zajmuje... ale co kto lubi.
(27.08.2016, 08:46 UTC)GutenbergPL napisał(a): Dla mnie, poroniony pomysł używać tego ustrojstwa, tym bardziej że internal slot zajmuje... ale co kto lubi.

A lądowałeś kiedyś Anacondą? Nie każdy lubi taką zabawę Biggrin
(27.08.2016, 08:47 UTC)Vermill napisał(a):
(27.08.2016, 08:46 UTC)GutenbergPL napisał(a): Dla mnie, poroniony pomysł używać tego ustrojstwa, tym bardziej że internal slot zajmuje... ale co kto lubi.

A lądowałeś kiedyś Anacondą?

Tak, parę razy, zanim ją sprzedałem, bo stała i się kurzyła - praktycznie nią nie latałem. Smile
Mam w planach polecieć do Shinrarty niedługo i sobie jakąś złożyć, od razu inżynierkowie na maxa i wtedy polatam.
FDLa dopiero wczoraj skończyłem craftować - prócz pryzmatyków ma to wszystko o czym rozmawialiśmy.
(27.08.2016, 08:46 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(27.08.2016, 08:38 UTC)Vermill napisał(a): Moją Conde wczoraj też władował między reklamy a kratkę, może ma układ z Thargoidami... Ech ludzie są głodni nowego a tu stare nie działa jak trzeba Biggrin
Maruda. Biggrin
W każdym poście znajdę ci marudzenie.

Marudo. Tongue

Z kim się zadajesz, takim się stajesz. Za dużo forum FD czytam... Biggrin

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości