Opakowanie zastępcze Shout Box
Za 20 misji typu "masakra". Masakra jakaś Biggrin
(26.08.2016, 10:41 UTC)Myr0n napisał(a): 150 mil za misję ? gdzie takie coś dają?

Bogaci zawsze mają układy z Federalnymi i Imperium Wink
Better dead than Fed.
Leci po mnie Szczur - CMDR Lenecro Biggrin

A tak w ogóle to chłopaki z Fuel Rats są wyczesani ! Naprawdę organizacja i klimacik na ich stronie to poezja.
[Obrazek: franzv2.jpg]
(26.08.2016, 12:12 UTC)Franz Lionport napisał(a): Leci po mnie Szczur - CMDR Lenecro Biggrin

A tak w ogóle to chłopaki z Fuel Rats są wyczesani ! Naprawdę organizacja i klimacik na ich stronie to poezja.

Nagraj relacje jak możesz Biggrin Chętnie zobaczę jak to wygląda w wykonaniu FR Smile
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Żeby tylko szczurowi paliwo też się nie skończyło, bo wtedy to śmiesznie będzie Smile
Co ty - chłopaki to naprawdę zawodowcy, za godzinę koleś już będzie w systemie obok, ja za jakieś 3 godziny mam się zalogować i mamy sie spotkać ha ! 3k Ly i typ już leci, będzie tam czekal 2-3 h na mnie, nie ma dla niego problemu. A organizacja u nich jest naprawdę czad. Jak się zgłosiłem to przeniosło mnie na takiego irca i tam jest jak w centrum dowodzenia, raporty, nowe zgłoszenia, pozycje pilotów - naprawdę mistrzostwo świata.
[Obrazek: franzv2.jpg]
(26.08.2016, 11:02 UTC)GieNkoV napisał(a): Za 20 misji typu "masakra". Masakra jakaś Biggrin

Na statki jednej frakcji? Czy jak to działa?
Właśnie czytam relacje z co ciekawszych akcji FR na ich stronie: https://www.fuelrats.com/category/epic-rescues/
Pierwsza z brzegu historia, kolo poleciał do 17 Draconis, przypadkiem sprzedał swój statek, zanabył stockową Cobrę i musiał być eskortowany przez FR do bańki Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

(26.08.2016, 12:30 UTC)Drakkainen napisał(a): Właśnie czytam relacje z co ciekawszych akcji FR na ich stronie: https://www.fuelrats.com/category/epic-rescues/
Pierwsza z brzegu historia, kolo poleciał do 17 Draconis, przypadkiem sprzedał swój statek, zanabył stockową Cobrę i musiał być eskortowany przez FR do bańki Biggrin

Przypadkiem sprzedał swój statek? Biggrin Co on tam robił w stoczni w ogóle... Biggrin

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości