PLANER - Chorągiew Krakowska - spotkanie
Tak jak pisałem w PW, zakładam wątek, w którym możemy podawać terminy, w którym pasowałoby nam się spotkać. Ja się do Was dostosuje Smile

Edit :

Złożyłem prośbę o rezerwację :

Czas spotkania : 28 Grudzień, godzina 19:00

Miejsce : Domówka Cafe ( Miodowa 28a )
Odpowiedz
Piwoooooooooooooo! Planszówki! Aiwaaaaiii!!!

Tzn tak, za spiknięciem się jestem Smile Przed świętami nawet, o! Środa chociażby, szaleństwo świąteczne niby przeszkodzić może, ale a nóż widelec Smile
Można by się w jakiejś knajpce ugadać, a co by w klimacie kosmicznego latania posiedzieć - to i x winga figurkowego mogę zabrać. Prosty jak drut jest i zasady się w 5 minut łapie, do piwa przedni Biggrin
Odpowiedz
I takie podejście mi się podoba Smile

Jakiś pomysł na knajpę? Hex? Podobno powstała jeszcze jakaś knajpa na Kazimierzu w takich klimatach, ale niestety nie znam nazwy.
Odpowiedz
Klub Imaginarium, stworzył ją mój znajomy i kilku znajomych też tam pracuje. Ale mogą być oblegane przed świętami. Dobrym miejscem jest Klub Select. Z tego co mi wiadomo, pogrywają tam też chłopaki w x-winga, więc i stoły będą dobre a i klimat gitny Smile
Odpowiedz
No piwo i planszówka brzmi ok, ale dla mnie lepiej ten termin 28,29,30 aczkolwiek to zawsze moze byc kolejne spotkanie (piwa nigdy za mało)

(21.12.2015, 17:32 UTC)teachmeter napisał(a): No piwo i planszówka brzmi ok, ale dla mnie lepiej ten termin 28,29,30 aczkolwiek to zawsze moze byc kolejne spotkanie (piwa nigdy za mało)

Sam sobie jeszcze odpowiem. Fajna miejscówka jest też na miodowej nazywa się Domówka Cafe ( barman co tydzien zmienia piwa z mały browarów)  Tylko tak jak wszedzie pewnie będzie trzeba wcześniej zrobic jakąś rezerwację stolika. Co więcej z tego co pamiętam mają juz całkiem pokaźną kolekcją planszówek
Odpowiedz
Jestem za spotkaniem. Piwo ok, a na grę planszową chętnie popatrzę z boku. Miejsce dowolne - dostosuję się. (Byle w KrakowieSmile)
23 od 18:00 mam czas ale niewiele. Wpadnę chwile pogadam i muszę znikać.
28 od 17:00 do ostatniego tramwaju na N. hutę.

Odpowiedz
Niech będzie i 28 grudzień, jeśli większości pasuje Smile Zawsze można zrobić poprawkę w styczniu Smile
Odpowiedz
Gooood Biggrin
Kriztozz zdaje się będziemy wracać tym samym środkiem lokomocji, też z huty jestem Biggrin
Odpowiedz
Oczywiście czekamy jeszcze na informację od reszty Chorągwi Smile
Odpowiedz
(21.12.2015, 20:20 UTC)Piwek napisał(a): Gooood Biggrin
Kriztozz zdaje się będziemy wracać tym samym środkiem lokomocji, też z huty jestem Biggrin

Oooo no patrz jaki ten Kraków mały. Mam nadzieje tramwaj będzie posiadał Docking computer Smile

Odpowiedz