16.08.2016, 12:54 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.08.2016, 12:55 UTC przez Pueblo.)
"Naturalnie nie oznacza to, ze na pewno tak sie stanie, niemniej skoro studio nie wyklucza takiej mozliwosci, to kto wie, co przyniosa kolejne miesiace? Obecnie jednak trzymajmy sie tego, ze za darmo deweloperzy chca dodawac 'nowe bazy, frachtowce i tym podobne"
Wiec jak zwykle, tylko spekulacje.
Poza tym, nie ma sie co dziwic, kazdy deweloper bedzie pchal platne dodatki, bo jakby nie bylo to kasa z tego idzie, logiczne. Kazdy kto mysli, ze jakakolwiek gra i jakikolwiek deweloper wypusci gre i bedzie przez 20 lat dawal dodatki za darmo, jest zwyklym glupcem.
A juz tym bardziej, jak za ich plecami stoi Sony.
Tyle.
Niestety, tym razem Fail Panie 2M1R, nie udalo sie wywolac gownoburzy.
16.08.2016, 14:57 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.08.2016, 15:00 UTC przez Robinus.)
A ja tak w odpowiedzi na to:
skleciłem własny film.
Bo chociaż powyższy budzi uśmiech na mym ciele : to jednak trochę przykre jest to, że autor kłamstwo próbuje udowodnić innym... kłamstwem. A raczej zafałszowaniem rzeczywistości.
Łatwo jest wykpić grę, ustawić na najniższe detale, znaleźć jakiś bug czy osobliwość, może nawet nieco przyspieszyć, podłożyć śmieszną muzykę.
To nagranie starałem się zrobić w najwyższej jakości. Niestety nie wyszło - nie nagrywam filmików - musiałem grę przerzucić do okienka co odbiło się na wydajności. W czasie zabawy nie skacze tak przy ruchach kamery.
Muzyka i dźwięki są oryginalne. Nagrałem moje ostatnie znalezisko, a na koniec zapraszam na zachód słońca wśród odgłosów dżungli. Czy wschód może? Kto to wie...
Czy my mamy tę samą grę?
EDIT:
Przy okazji - bez cięć szybkość uruchomienia wraz z wczytaniem save.
Dysk SSD wprawdzie.
UWAGA!
Pierwsze uruchomienie i kilka(naście) minut rozgrywki może być wydłużone przez generowanie świata i cośtam cośtam...
(16.08.2016, 17:27 UTC)Robinus napisał(a): TIP DNIA:
(zapewne znany, ale jak ktoś przegapił to szkoda by było):
wybraną technologię można zaznaczyć, by w prawym dolnych rogu ekranu na bieżąco odbierać komunikaty, co aktualnie trzeba zebrać by ją ukończyć (jak przypięcie blueprinta u inżynierów w ED)
Moglbys uchylic rabek tajemnicy jak to zrobic
Dziekuje
(16.08.2016, 17:27 UTC)Robinus napisał(a): TIP DNIA:
(zapewne znany, ale jak ktoś przegapił to szkoda by było):
wybraną technologię można zaznaczyć, by w prawym dolnych rogu ekranu na bieżąco odbierać komunikaty, co aktualnie trzeba zebrać by ją ukończyć (jak przypięcie blueprinta u inżynierów w ED)
Moglbys uchylic rabek tajemnicy jak to zrobic
Dziekuje
Ja na padzie ale pewnie odpowiednia podpowiedź klawiszowa pokaże się.
Podczas wybierania technologii niektóre są wyszarzone (te, do których budowy nie mamy materiałów).
Ja najeżdżam na taką i wciskam Y na padzie - wokół technologii pojawia się czerwona ramka, a podczas gry zamiast standardowych podpowiedzi z prawej strony - informacja czego ile dozbierać.