13.07.2016, 09:32 UTC
Ktoś streści co tam pisze?
|
Opakowanie zastępcze Shout Box
|
|
13.07.2016, 09:40 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2016, 09:43 UTC przez Pueblo.
Powód edycji: szosta edyta :/
)
(13.07.2016, 09:32 UTC)Calvarian napisał(a): Ktoś streści co tam pisze? Chodzi o to, ze niektorzy CMDR dostaja wiadomosc w grze, tzw TipOff z nazwa systemu i dokladna lokacja (szerokosc i dlugosc) na planecie. Po odszukaniu miejsca, okazuje sie ze sa tam wraki statkow. Zadnego cargo (czasami jakies niezbyt wartosciowe rzeczy), tylko wraki z zakodowana wiadomoscia. Po zeskanowaniu 'data core' dostajesz wiadomosc. Tylko CMDR ktory dostal TipOff moze rozszyfrowac ta wiadomosc, niektore z nich brzmia tak: Oh my gods....It can't be....These things are a myth...............That noise.............. ...What the hell was that!.... hit from behind....systems disabled....oh god it's killed us...I can't pull up....brace, brace, brace. Brzmi ciekawie
13.07.2016, 09:42 UTC
Borgi 'idom' do nas
13.07.2016, 09:52 UTC
Tak wyglada TipOff
![]() Wiadomosci odzyskiwane ze statkow, po skanie: "Mayday. I repeat Mayday.Warning hazardous cargo on board!Emergency landing protocols are in place. Mayday, I repeat Mayday"
13.07.2016, 10:17 UTC
Gdzie sie te TipOff dostaje, po prostu latając?
13.07.2016, 10:22 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2016, 10:27 UTC przez Pueblo.)
roznie bywa, przewaznie robiac misje i wbijajac range (tylko nie wiem u kogo)
Z drugiej strony, niektorzy pisali, ze dostali TipOff po wzieciu misji - ranga Elite - Donate I am sure they come from rank with Feds. Always get the just after I rank up. If memory serves, I received the crashed Condor mission on Avan A2 detailed above when I achieved the rank of Allied with Sirius Corporation. The one and only time I got a tip-off it was from doing a million-credit (i.e. Elite-ranked) donation mission for a faction I had maximum reputation with My Tip-Off also came from an Elite ranked mission. Jak widac powyzej, rozne opcje na 'wywolanie'
13.07.2016, 10:27 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2016, 10:30 UTC przez TeddyPanda.)
Coś czai się za naszymi plecami w galaktyce, czyżby to ONI?
Polatam dzisiaj, też chcę dostać tip offSposób prezentacji obcych w Elitce mi sie zawsze podobał, tajemnica, mam nadzieję, że gdy dojdzie do konfrontacji będą oni całkowicie nie humanoidalni
13.07.2016, 10:30 UTC
Moim zdaniem to nie ONI.
MB wiele razy mowil o tym, ze w galaktyce nie tylko rasa ludzka i ONI, sa tez inne rasy. I wydaje mi sie, ze to jedna z nich. Tez oliwy dolal Drew, ktory po wizycie u FDevs napisal na Twatterze, zeby zbroic sie u inzynierow, bo juz blisko. Ze zaskoczony byl tym co zobaczyl, ale niestety nie moze zdradzic szczegolow.
13.07.2016, 10:36 UTC
A więc inwazja, dobrze by było gdyby to nie byli Thargoidzi, mam nadzieję że przyszła galaktyka wypełni się trochę różnymi obcymi
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|