Przedstaw się
Cytat:Niech Wielki Cthulhu oraz wszystkie bóstwa RPG mają Cię w swojej opiece...

Ramen!
Odpowiedz
Cześć.
Na imię mam Paweł, rocznik 73. Gram na jednym koncie razem z synem Brunem i przez to nasz komander może czasem sprawiać wrażenie osoby z rozdwojeniem jaźni :-) .
Odpowiedz
Ave
Oto ja, reaguje na (skrót)nika Ari, lata grania online przyzwyczaiły mnie do niego.
Z taśmy montażowej zszedłem w 80, mieszkam gdzie popadnie, obecnie we wsi Warszawa już lat kilka.
Lubię dużo rzeczy, głównie sport, piwo, seks, fantastykę i sf, surrealistyczny humor i inteligentne rozmowy na wiele tematów. Poza tym jestem graczem z powołania.
W Husarii szukam kompanii do zabawy i współpracy w osiąganiu różnych celów, oraz odpałow wszelakich.

Do zobaczenia i usłyszenia.
Odpowiedz
(27.05.2016, 15:52 UTC)Ari von Draco napisał(a): (...) oraz odpałow wszelakich.

Odpałów Ci u nas dostatek Biggrin

Witamy na pokładzie Smile
Odpowiedz
Cześć, jestem Paweł, mam 19 lat i mieszkam od około 12 lat we Włoszech. Zajmuję się mechaniką samochodową. Interesują mnie gry komputerowe (takie jak ED, Star Citizen, Kerbal Space Program, War Thunder, Arma3, DayZ), motory i vape.  W Elitę gram od jakiegoś roku, więc jeszcze dużo muszę się nauczyć ;)

Pozdrawiam, i widzimy się gdzieś w przestrzeni kosmicznej :)
Odpowiedz
Witam, mam na imię Sebastian i od dawien dawna przybrałem w wirtualnym świecie pseudonim Nexus. Na karku już 40-tka więc z czasem rożnie ale SF i w dodatku gry to coś z czego się nie wyrasta. Oczywiście nie można zapomnieć o tematyce filmowej no i stary ze mnie gadżeciarz.

Co do gier to oprócz Elitki pogrywam w różne tytuły, a szczególnie: Drednought, Arma3, War Thunder, The Devision. Oczywiście był epizod w EVE online oraz śledzę przebłyski i pomysły twórców Star Citizen. 
Samą Elitkę mam już jakiś czas ale odpuściłem po jakiś 300h jeszcze przed wydaniem Horizons teraz postanowiłem wrócić do tematu jednak w jakimś większym zorganizowanym gronie, a wszystko za sprawą CMDR Elll-a.

Z ciekawostek wirtualnych dorzucę to, że przez kilka dobrych lat czynnie wchodziłem w skład "1stCav eSport Club". Jakiś czas temu z uwagi na brak czasu zwolniłem stanowisko kierownicze i przeszedłem do rezerwy. 

Prywatnie jestem trepem z 20 letnim doświadczeniem na wcześniejszej emie, uczę w szkole diagnostyki i naprawy komputerów gdyż jako rasowy leń robię tylko to co lubię. Od dawien dawna pasjonowała mnie  informatyka (pierwszy komputer sprzedałem w 1997r, a mój pierwszy PC to 286 z miodowym monitorem za którego oddałem swojego ukochanego commodora). Szczególnie upodobałem sobie hardware i po 12 latach prowadzenia małej własnej firmy komputerowej zajmującej się szczególnie sprzedażą komputerów Hi-End postanowiłem podzielić się doświadczeniem z młodzieżą bo wiedzę w tej dziedzinie nieustannie się nabywa. Głównym miejscem badań i eksperymentów jest mój osobisty komputer, który bardzo często ewoluuje i nie są mu obce takie rozwiązania jak: SLI, RAID0 czy M2
kolejny krok M2 w Raid0.

Lubię zdobywać wiedzę i często uczestniczę w różnego rodzaju kursach i szkoleniach dzięki czemu aktualnie mam za sobą 4 kierunki studiów i kilkanaście kursów, od prawie roku instruktor w akademii CISCO. 

Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam.

P.S. No i nie wiem czy się witałem czy chwaliłem, ach ta stara próżność, jeśli ktoś odebrał to jak to drugie to proszę o wybaczenie.
Odpowiedz
Witam,
mam na imię Jacek, lat 27. Z zawodu księgowy, nie pracujący w zawodzie. Grami interesuję się od zawsze, poza tym sport (siatkówka, tenis stołowy, rowery i inne bajery). W elitke gram z przerwami od 1,5 roku. Mam nadzieję na owocną współpracę z Hussarzami i przede wszystkim dobrą zabawę Smile.
Ave my!
Odpowiedz
Siema wszystkim! Z tej strony Immor.

Fascynacja kosmosem, nieznanym i podróżami spowodowała, że dałem się wkręcić w Elite. To świeża pasja, grę mam od miesiąca, może dłużej. Przygoda z grami to więcej niże połowa mojego życia a mam go za sobą 31 lat.

Nie należę do wylewnych choć uwielbiam rozmawiać a jeżeli ten romans z Elite oraz co ważniejsze z Huzarami okaże się czymś więcej niż przelotną miłością to na pewno poznamy się lepiej.

Poza światem wirtualnym zajmuję się wolnym zawodem, pochodzę z Wrocławia i tam też mieszkam.

Pozdro!
Odpowiedz
(02.06.2016, 19:08 UTC)Mr Immor napisał(a): Siema wszystkim! Z tej strony Immor.

Fascynacja kosmosem, nieznanym i podróżami spowodowała, że dałem się wkręcić w Elite. To świeża pasja, grę mam od miesiąca, może dłużej. Przygoda z grami to więcej niże połowa mojego życia a mam go za sobą 31 lat.

Nie należę do wylewnych choć uwielbiam rozmawiać a jeżeli ten romans z Elite oraz co ważniejsze z Huzarami okaże się czymś więcej niż przelotną miłością to na pewno poznamy się lepiej.

Poza światem wirtualnym zajmuję się wolnym zawodem, pochodzę z Wrocławia i tam też mieszkam.

Pozdro!

Witamy! Smile
http://thewingedhussars.com/showthread.p...=husarzami

Jestem wredny, wiem.
Odpowiedz
(02.06.2016, 19:43 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(02.06.2016, 19:08 UTC)Mr Immor napisał(a): Siema wszystkim! Z tej strony Immor.

Pozdro!

Witamy! Smile
http://thewingedhussars.com/showthread.p...=husarzami

Jestem wredny, wiem.

To nie jest wredne, wg mnie dobrze poprawiać i przypominać, bo to spora różnica Wink
Odpowiedz