Battlefield 1 - opinie i oczekiwania
Jeśli mechanika to nadal będą loadout'y z regenerującym się HP a'la CoD to ja podziękuję. W dalszym ciągu czekam na FPS'a z oldskulowym feelingiem jak stare Doom'y, Quake czy DN3D. Pewnie się nie doczekam Sad

Cytat:Tadek, to jest odgrzewany kotlet, tak jak Far Cry Primal czy jak to było, co z tego, że trochę inne bronie

Baton prawdę ci powie.
Odpowiedz
(09.05.2016, 07:31 UTC)Scott Scale napisał(a): Jeśli mechanika to nadal będą loadout'y z regenerującym się HP a'la CoD to ja podziękuję.

Nie odnawia sie HP jak grasz na hardcore, tak samo jak nie ma minimapy, kill-cam, spottingu I kilku innych rzeczy. Rozgrywka dopiero w h/c mode robi sie ciekawa.
Odpowiedz
Ja o multi mówię.
Odpowiedz
Pueblo mówi o multi właśnie
Odpowiedz
Nie przekonasz mnie Smile
Odpowiedz
Nie, ja nie przekonuję, bo prawdopodobnie odpuszczę już tego Battlefielda, wolę jednak klasyki, ostatnio Quake'a II sobie odpaliłem - miodny Smile
Odpowiedz
(10.05.2016, 13:45 UTC)Pueblo napisał(a): Nie odnawia sie HP jak grasz na hardcore, tak samo jak nie ma minimapy, kill-cam, spottingu I kilku innych rzeczy. Rozgrywka dopiero w h/c mode robi sie ciekawa.

Wiadomo, tylko HC..
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz
DICE zapowiedziało pierwszy gameplay z multi w Battlefield 1 na 12 czerwca po EA Play.
https://www.battlefield.com/squads
Odpowiedz

Odpowiedz
Tak tylko to tu podrzuce.. Ponoć z gameplaya, nie chce mi się tego nawet komentować.

[Obrazek: JHoz1Fz.gif]
Odpowiedz