Przedstaw się
Witam
Imię: Krzysztof
Miejsce zamieszkania: Gruczno, kujawsko-pomorskie
Rocznik '76
Zainteresowania: gry komputerowe, książki, rower
[Obrazek: 3OD8bEp.png]  [Obrazek: 492739.jpg]
Odpowiedz
Cześć, jestem Przemek  z najlepszego rocznika  80 Tongue  Mieszkam w czarnej dziurze pomiędzy Olszynem - Ostródą i Morągiem  Biggrin  
Siedzę w IT  od kiedy pamiętam  Smile  moje hobby to wszystko oprócz IT Biggrin 

Gram sporadycznie ale może się to zmieni
Odpowiedz
Hej, nazywam się Robert  Shy rocznik 90, od kilkunastu lat mieszkam w Krakowie. Z wykształcenia jestem biologiem. Nadal poszukuję czegoś, co dałoby mi poczucie spełnienia. Hm, może to czas na dzieci?  Wink W planach mam naukę fotografii przyrody, a w przyszłości może nawet astrofotografii.
Myślę, że ludzkość kiedyś opracuje technologię szybkiego podróżowania do najbardziej oddalonych zakątków galaktyki, no a póki co - zostaje gra w Elitkę.  Smile
Odpowiedz
Heart 
Cześć wszystkim!
Dopiero co trafiłem na Elite Dangerous i od razu zaciekawił mnie ten świat. Jeszcze nie mam gry, ale razem ze znajomym mocno się nad tym zastanawiamy i planujemy wkrótce zacząć naszą przygodę. Przeglądając różne materiały natknąłem się na The Winged Hussars i pomyślałem, że fajnie byłoby w przyszłości dołączyć do polskiej społeczności.
Interesuję się IT i grami z klimatem sci-fi, więc ED wydaje się strzałem w dziesiątkę. Na razie tylko się rozglądam, ale mam nadzieję, że niedługo do zobaczenia w kosmosie!
Odpowiedz
Cześć wszystkim!
Nazywam się Wojtek i od kilku dni zagłębiam się w świat ED. Nie powiem, nie jest łatwo ale satysfakcja jak coś się uda jest ogromna. Mam nadzieję, że znajdę tutaj ludzi z ogromną bazą wiedzy i chęcią pomagania początkującemu graczowi. W zamian mogę zaoferować zaangażowanego gracza (casual) Biggrin
Odpowiedz
Witam
Nazywam się Bartek, rocznik 95
Mieszkam w małej miejscowości koło Wrocławia.
Interesuję się kolejnictwem, z którym z resztą związana jest moja praca (szeroko pojęta naprawa wagonów towarowych), oraz lotnictwem. Oprócz tego lubię różne gry z gatunku symulatorów.
Obecnie staram się dołączyć do Waszej Husarskiej Braci
Odpowiedz
Witam wszystkich,Przemysław rocznik 83,jestem ze Świętochłowic.pracuję w hucie,zainteresowania to sport,fauna,flora,kosmos,powieści historyczne,pozdRawiam
Odpowiedz
Hej hej Smile

Imię: Maciej
Rocznik: 83
Miejsce zamieszkania: Miasto Ojca Dyrektora Wink

Szczęśliwy ojciec 3 kochanych dzieci Wink Pracuję jako Kierownik Działu IT. Hobby: Gra na gitarze Wink

Dziękuję za przyjęcie Smile
Pozdrawiam
Odpowiedz
Witajcie

Adrian z tej strony rocznik 81. ur w B-B  obecnie miesza w UK Leeds od kwiecień 2006r.
Wychowany na grach z
Atari 800XL
Amiga 600
PC 386/486
PS1

104299332 Mój kod znajomego na Steam.

Do ED właśnie powróciłem po wielu latach przerwy
Odpowiedz
(04.08.2025, 07:09 UTC)Adrian ZzZz napisał(a): Witajcie

Adrian z tej strony rocznik 81. ur w B-B  obecnie miesza w UK Leeds od kwiecień 2006r.
Wychowany na grach z
Atari 800XL
Amiga 600
PC 386/486
PS1

104299332 Mój kod znajomego na Steam.

Do ED właśnie powróciłem po wielu latach przerwy

@Mathias Shallowgrave - rośnie nam ekipa Smile
Odpowiedz