Polecane Trade Routs
(25.12.2015, 01:29 UTC)Drakkainen napisał(a): Trasa zaktualizowana: 25.01.2015

HIP 105391/Rogers Hub     >>>   Crop Harvesters      >>>  HIP 108598/Dillion Dock     (zarobek 652cr/t)
HIP 108598/Dillion Dock    >>>    Imperial Slaves      >>>  Trongbanza/Orbik Vision      (zarobek 2509cr/t)
Trongbanza/Orbik Vision    >>>    Palladium              >>>   HIP 105391/Rogers Hub       (zarobek 1845cr/t)

W sumie za takie kółko zarabiamy 5006cr za każdą tonę ładowności statku.
Miłego korzystania Smile

Nic nic, pomylka 
Wink
Odpowiedz
Trongbanza/Orbik Vision - Crop Harvesters      >>>
HIP 108598/Dillion Dock       Imperial Slaves      >>>  Trongbanza

To jest trasa działająca od miesiecy, około 3500-3800 na tonie, jeden skok 11.5 ly i stacje blisko słońca
Odpowiedz
(04.05.2016, 07:26 UTC)Baton napisał(a): Trongbanza/Orbik Vision - Crop Harvesters      >>>

To jest trasa działająca od miesiecy, około 3800k na tonie, jeden skok 11.5 ly i stacje blisko słońca

Ja jeszcze robiłem tak (dla mających mało funduszy)

Trongbanza/Orbik Vision - Clothes      >>>

zysk koło 3 kk na tonie
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Te Wędrowycz, 3kk to jest 3 miliony Wink Na Crop Harvesters jest chyba teraz lepszy zysk niż na ciuchach, kiedyś nie było kombajnów tam i dlatego woziliśmy ciuchy, ale zysk był na tym jakiś minimalny, ot żeby za paliwo sie zwróciło
Odpowiedz
Dzięki za zwrócenie uwagi, omsknęło mi się Smile

BTW.

Jak ktoś chce to na stacji Balt`Shine można kupić Vacuum Krill (towar tylko tam dostępny) po około 825 Cr i polecieć do dowolnego układu powyżej 100 Ly i sprzedać po cenia powyżej 14 000 Cr. Jedyna wada, ilość towaru jest zmienna i wynosi od 2 do 14 ton (zaobserwowany przeze wartości).

Odpowiedz
Hah, słynny kryl z Vacuum! Smile
Odpowiedz
Domyśliłem się, że Ameryki nie odkryłem Wink

Odpowiedz
W pewnym sensie odkryłeś, bo nie wiedziałem że to jest tak blisko nas Wink chodziło mi o pewne nagranie, które robiliśmy do GalNetu z Batonem, gdzie pojawił się kryl z Vacuum... wrzucę tutaj wieczorem w ramach Off-topu Wink
Odpowiedz
Hahaha Biggrin Pamiętam to Biggrin Pytanie ile osób to przeżyło wtedy? Tongue
Odpowiedz
Wszyscy przeżyli, kryl został bohatersko pokonany przez szefa kuchni Gordona (czy jak on się tam nazywał) Smile

EDIT: Potem trzeba będzie zrobić tutaj porządek Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości