Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Kruki68
RSI Handle: -
Witam wszystkich, mam na imię Sławek rocznik 68, lokalizacja Śląsk - Bytom
W Elitce od chyba 4-5 lat.
Mam przelatane jakieś 1500h no i nabrałem odwagi cywilnej aby do Was dołączyć : 
Może się wreszcie czegoś nauczę : 
pozdrawiam
(31.01.2024, 20:32 UTC)Kruki68 napisał(a): Witam wszystkich, mam na imię Sławek rocznik 68, lokalizacja Śląsk - Bytom
W Elitce od chyba 4-5 lat.
Mam przelatane jakieś 1500h no i nabrałem odwagi cywilnej aby do Was dołączyć :
Może się wreszcie czegoś nauczę :
pozdrawiam
Siemasz, zapraszamy!
Dobry rocznik, dobry staż w ED, zapowiadasz się nieźle
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: CMDR STAR GUARDIAN AHRI
witam
mam na imię mikołaj, rocznik 97
jestem zapalonym graczem, gram nie tylko w elite ale ogrywałem bądź orywam mnóstwo innych tytułów
do husarii dołączyłem głównie przez to że nie lubię grać samemu a że moi znajomi nie grają w elite to ztąd ta decyzja
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: VanquishPLAY
Dzień dobry
Mam na imię Arkadiusz. Urodzony w '92, choć na karku o jeden roczek mniej - grudzień się kłania 
Pochodzę z Wielkopolski a dokładniej Poznań.
Zainteresowania to w większości transport szynowy i też w tym aspekcie realizuję w pracy. Od momentu poznania Elite Dangerous na dobre i na złe z tą produkcją. W samym universum od 815 h dwukrotnie odwiedzając Sgr A*, a przy okazji pojedyncze wyprawy do Colonii czy też Beagle Point i Semotus Beacon. Szukając nowych wyzwań wstąpiłem pod Wasze skrzydła chcąc odkryć więcej w Elite
Pozdrawiam o7
CMDR VanquishPlay
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 8
Reputacja:
9
Platforma:
CMDR: azzaval
Witamy trzeciego no może czwartego komandora z Wielkopolski.. bo z tych okolic jest nas tu jak na lekarstwo
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: przemo74
Cześć. Po dłuższej przerwie ponownie podchodzę do ED. Mam nadzieję, że tym razem czasu, a co za tym idzie, zapału starczy na dłużej 
Czytam i oglądam o ED co się da, żeby sobie przypomnieć jak grać i co się zmieniło.
Do zobaczenia gdzieś w przestrzeni
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
cześć Przemo, kope lat
Wpadnij na glosowy, Husaria zawsze pomoze. Dobrze znowu widziec!
ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Liczba postów: 3
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Zamboch
Witam Wszystkich, jestem Tomek, rocznik 80, Warszawa. Grałem trochę w Elite w 2018, głownie explor w sidewinderze. Po kilkutygodniowej wyprawie wróciłem, zainkasowałem wypłatę i przerosło mnie wyposażania statku pod walkę, odpadłem z zamiarem, że "jutro do tego usiądę" i tak minęło 5 lat.. Teraz wróciłem, dokończyłem statek, zapolowałem na piratów i znowu poleciałem w pustkę. Aktualnie jestem gdzieś w sektorze Temple lecę do Vulcan Gate, wiec chwilę mnie jeszcze nie będzie.
Prywatnie jestem miłośnikiem odkryć kosmicznych w RL (kto by pomyślał  ), nowinek naukowych, psychologii klinicznej, gier RPG (papier) i CRPG (oldschoolowych i nowych, izometryków), literatury fantasy (fanboy Wiedźmina) oraz filmów i seriali różnej maści.
Cieszę się, że tu trafiłem i mam nadzieję że sie od Was czegos nauczę, bo na razie to tylko ślizgam się po powierzchni tej gry.
Pozdrawiam wszystkich
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: -
RSI Handle: Equedeus - RSI
Nazwa w grze - Pawel_C
16.02.2024, 21:17 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.02.2024, 21:18 UTC przez Pawel_C.)
Witam
Paweł z rocznikiem 80
Miejsce zamieszkania: (Księżyc) Europa, Holandia, Geldermalsen
Zainteresowania: komputery, nowinki techniczne, kosmos, symulacje (Mount & Blade II, Satisfactory, X4: Foundations itp.)
Pozdrawiam
Paweł
|