Przedstaw się
Witam wszystkich, mam na imię Sławek rocznik 68, lokalizacja Śląsk - Bytom
W Elitce od chyba 4-5 lat.
Mam przelatane jakieś 1500h no i nabrałem odwagi cywilnej aby do Was dołączyć :Smile
Może się wreszcie czegoś nauczę :Biggrin
pozdrawiam
Odpowiedz
(31.01.2024, 20:32 UTC)Kruki68 napisał(a): Witam wszystkich, mam na imię Sławek rocznik 68, lokalizacja Śląsk - Bytom
W Elitce od chyba 4-5 lat.
Mam przelatane jakieś 1500h no i nabrałem odwagi cywilnej aby do Was dołączyć :Smile
Może się wreszcie czegoś nauczę :Biggrin
pozdrawiam

Siemasz, zapraszamy!

Dobry rocznik, dobry staż w ED, zapowiadasz się nieźle Smile
Odpowiedz
witam

mam na imię mikołaj, rocznik 97 
jestem zapalonym graczem, gram nie tylko w elite ale ogrywałem bądź orywam mnóstwo innych tytułów
do husarii dołączyłem głównie przez to że nie lubię grać samemu a że moi znajomi nie grają w elite to ztąd ta decyzja
Odpowiedz
Dzień dobry

Mam na imię Arkadiusz. Urodzony w '92, choć na karku o jeden roczek mniej - grudzień się kłania Wink
Pochodzę z Wielkopolski a dokładniej Poznań.
Zainteresowania to w większości transport szynowy i też w tym aspekcie realizuję w pracy. Od momentu poznania Elite Dangerous na dobre i na złe z tą produkcją. W samym universum od 815 h dwukrotnie odwiedzając Sgr A*, a przy okazji pojedyncze wyprawy do Colonii czy też Beagle Point i Semotus Beacon. Szukając nowych wyzwań wstąpiłem pod Wasze skrzydła chcąc odkryć więcej w Elite Wink

Pozdrawiam o7
CMDR VanquishPlay
Odpowiedz
Witamy trzeciego no może czwartego komandora z Wielkopolski.. bo z tych okolic jest nas tu jak na lekarstwo Biggrin
Odpowiedz
Cześć. Po dłuższej przerwie ponownie podchodzę do ED. Mam nadzieję, że tym razem czasu, a co za tym idzie, zapału starczy na dłużej Wink
Czytam i oglądam o ED co się da, żeby sobie przypomnieć jak grać i co się zmieniło.
Do zobaczenia gdzieś w przestrzeni Smile
Odpowiedz
cześć Przemo, kope lat Smile
Odpowiedz
Wpadnij na glosowy, Husaria zawsze pomoze. Dobrze znowu widziec!
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Witam Wszystkich, jestem Tomek, rocznik 80, Warszawa. Grałem trochę w Elite w 2018, głownie explor w sidewinderze. Po kilkutygodniowej wyprawie wróciłem, zainkasowałem wypłatę i przerosło mnie wyposażania statku pod walkę, odpadłem z zamiarem, że "jutro do tego usiądę" i tak minęło 5 lat.. Teraz wróciłem, dokończyłem statek, zapolowałem na piratów i znowu poleciałem w pustkę. Aktualnie jestem gdzieś w sektorze Temple lecę do Vulcan Gate, wiec chwilę mnie jeszcze nie będzie.
Prywatnie jestem miłośnikiem odkryć kosmicznych w RL (kto by pomyślał Wink ), nowinek naukowych, psychologii klinicznej, gier RPG (papier) i CRPG (oldschoolowych i nowych, izometryków), literatury fantasy (fanboy Wiedźmina) oraz filmów i seriali różnej maści. 
Cieszę się, że tu trafiłem i mam nadzieję że sie od Was czegos nauczę, bo na razie to tylko ślizgam się po powierzchni tej gry.
Pozdrawiam wszystkich Thumbs_up
Odpowiedz
Witam

Paweł z rocznikiem 80

Miejsce zamieszkania: (Księżyc) Europa, Holandia, Geldermalsen

Zainteresowania: komputery, nowinki techniczne, kosmos, symulacje (Mount & Blade II, Satisfactory, X4: Foundations itp.)

Pozdrawiam
Paweł
Odpowiedz