Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Astro Pastor
RSI Handle: -
No to jak już zostałem husarzem, to wypadałoby się przedstawić.
Tak więc Kamil, 18 latek przez już 10 dni w momencie pisania.
W elite zacząłem grać miesiąc po wydaniu horizons, lecz grałem z mniej więcej rocznymi przerwami więc to czego się nauczyłem zdążałem zapomnieć. Granie samemu było nudne przez co bez żywej duszy do polatania nie mogłem wytrzymać przy grze na dłużej, dlatego tym razem postanowiłem dołączyć do jakiejś społeczności, a że husarze są największą społecznością polską w grze nie trudno było się tu znaleźć.
Wierzę w naukę na błędach, a że te popełniam bez przerwy mam dużo okazji aby się uczyć.
To tyle o mnie, pozdrawiam
o7
Liczba postów: 14
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Diego De La Wega
11.04.2023, 15:43 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2023, 16:59 UTC przez Diego De La Wega.)
o7 CMDRS
Jakub z tej strony ('84 - podbudowało mnie, że nie jedyny tutaj z tych roczników hehe). W Elite gram od dość dawna, z jedną znaczną przerwą (około roku). Wróciłem z uwagi na dodatek Odyssey, ale czekałem na poprawę tych najbardziej rażących niedociągnięć. W sumie mam wylatane ok 350-400 godzin. Można powiedzieć, że uczyłem się latać u samego Hetmana RR  . Jego poradniki to złoto na polskim yt. W końcu nadszedł ten moment, w którym stwierdziłem, że zerknę na forum Husarzy, oglądając kolejny odcinek Odkrywców na kanale RR. Aktualnie niedawno sam wyruszyłem na swoją pielgrzymkę w kierunku Coloni, Sagitariusa A* oraz Beagla (for the mug). Po drodze rzecz jasna są w planie setki skanów biologicznych i inne odkrycia planetarne. Pośrednim celem wyprawy jest zdobycie środków na zakup Fleet Carriera po szczęśliwym powrocie do portu macierzystego w systemie Zeta Trianguli Australis - Guest City. Cała podróż trochę potrwa, gdyż mam czas zasiąść za sterami głównie w weekendy  . Niemniej jednak mam nadzieję, że w jakiś sposób mogę się okazać przydatny społeczności Husarskiej (może będzie potrzebny ktoś, kto będzie posiadał ogromną ilość danych kartograficznych na sprzedaż hehe).
pozdrawiam wszystkich
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 7
Reputacja:
51
Platforma:
CMDR: MistyPL
.png) .png)
Niech Cie pustka prowadzi a Thargodzi i piraci trzymaja sie z daleka  o7 cmdr!
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Peek79
Oto pojawiam się Ja, Peek79, człowiek i sól tej ziemi. Dlaczego tak? Moja ksywa brzmi w oryginale Pik, ale to inna nazwa joysticka dla kobiet we flamandzkim... czy tam jakoś tak. Właśnie dlatego zmieniłem na tak brzmiącego, choć zapisanego jednakowo.
Przybyłem na ten świat jakoś w 1978, ale pierwszy oddech powietrza złapałem dopiero w 1979 roku. W zasadzie to urodziła mnie ciotka, bo mama miała wielkie pranie i nie mogła wtedy. Tak na serio to musiały mnie rodzić obie ciotki, bo duży byłem.
W życiu zajmowałem się wieloma rzeczami, od zapewnienia jakości procesów produkcyjnych w przemyśle. konkretnie w antykorozji, po grę na strunach życia miasta Bełchatowa.
Pochodzenie?
Ponoć przodkowie przybyli z północnej Italii jakieś 800-900 lat temu. Brali już udział w bitwie pod Grunwaldem w chorągwi mścisławskiej, jednej z trzech składowych chorągwi smoleńskiej. Ponoć byli również w chorągwiach mazowieckich lub małopolskich. Jako, że pochodzę z rodu szlacheckiego, a nawet rycerskiego, stąd moje hobby.
Hobby.
Uczę ludzi być ludźmi, a nie osobami. Odkłamuję słowa psiej łaciny, która jest na nas stosowana pod pretekstem "prawa". Aktualnie zajmuję się działaniami proludzkimi i przeciwdziałam bandyckim zapędom pseudopaństewka. Tratuję pseudourzędy typu:
-sądy, tu bez wyjątków, przy okazji zbiera się tym, co się pod sędziów podszywają
-bandycja, czy jak się to zwie ten nowotworowy zbiór przestępczych korporacji
-"POCZTA POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA"
-prokuratury wszelkiej maści
i wiele innych.
Uczę ludzi jak nie dać sobie odbierać owoców swojej pracy, czyli oficjalnie nie płacić podatków i innych takich bzdur, zmyślonych przez okupanta.
Maksyma przewodnia? Doprowadzam do tego, aby złole mówili po tym jak się obudzę z rana "Jasny gwint... znowu wstał".
To może tyle o sobie. Mam nadzieję, że się jeszcze ktoś zmieści na tej stronie.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
a my tu gramy w gry komputerowe, niestety (dla ciebie) też płacimy daninę ich twórcom.. ale wiesz co? ani nas to nie martwi ani ziębi - przynajmniej nie zlikwidują nam kont na STEAM za nielegalne działania.
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Lukas Arkos
Uszanowanko.
Łukasz,rocznik '85(podobno najlepszy ;P) z Olsztyna (warmia).zawodowo jestem tzw. tyrowcem (nocna zmiana rządzi!!!) hobbystycznie staram sie co moge 
troszku sportu,troszku DIY,wypady z rodzinka.Elitke odkrylem przypadkiem dzieki Ragnarowi oraz bardziej ja poznalem dzieki Mathias Shallovgrave i jego filmokom na YT
Do zobaczenia w przestrzeni
Witamy na forum Husarii! Truckersów tutaj jest wielu
ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
A nie 65' jest najlepszy? Tak mi zawsze facebook podpowiada (ale to może wszystkim stąd ta opinia powyżej)
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Wyszomirek
Witam.
Jestem tu nowy i po części dopiero odświeżam sobie świat Elite. Jestem Mariusz rocznik ok...aż wstyd się przyznać ..75 i pamiętam pierwsza elitke i druga  teraz odkrywam cały ten świat i jest fascynujący. Mieszkam w UK. Uwielbiam gry..szczególnie RPG i MMO. Chętnie bym się do was zapisał i wspólnie choć pewnie przy drobnej waszej pomocy odkrywać kosmos
Pozdrawiam.
(27.04.2023, 20:38 UTC)MARIUSZ POPKO napisał(a): Witam.
Jestem tu nowy i po części dopiero odświeżam sobie świat Elite. Jestem Mariusz rocznik ok...aż wstyd się przyznać ..75 i pamiętam pierwsza elitke i druga teraz odkrywam cały ten świat i jest fascynujący. Mieszkam w UK. Uwielbiam gry..szczególnie RPG i MMO. Chętnie bym się do was zapisał i wspólnie choć pewnie przy drobnej waszej pomocy odkrywać kosmos
Pozdrawiam.
Droga wolna - rekrutacja cały czas otwarta.
Witaj, o7
Fly Dangerously
|