[sprzedam] Dron DJI SPARK fly more COMBO
Troche zwiazane z Lataniem Smile

Witam mam do sprzedania bogaty zestaw

DRON DJI Spark wersja fly more Combo czyli z kontrolerem ładowarka zewnętrzna do baterii

Dron dosyć szybki Vmax 50km/h
posiada GPS, czujniki zbliżeniowe z przodu i na dole, tryb powrotu do miejsca startu w przypadku utraty zasięgu, tryb śledzenia i wiele innych, oraz powrót do ruchomego miejsca startu (np. na łódkę)
ładnie nagrywa (nagranie z tego drona http://youtu.be/aHUBPn_s4Eg)
Wszystkie czujniki działają, można sterować za pomocą gestów (jak to dziala http://youtu.be/oI-2gfp6hLk)

idealny na wypady za miasto w góry itp. nawet bez kontrolera można zrobić sobie fajne zdjęcia i filmiki za pomocą gestów

w skald zestaw wchodzi
- Dron DJI Spark
- kontroler
- Ładowarka na 3 baterie z zasilaczem i ładowarka usb (można w tym samym czasie ładować kontroler)
- Osłonki na śmigła x4
- 4x bateria inteligentna (łączny czas lotu na zestawie 4 baterii to ponad godzina)
- Kabel OTG do polaczenia telefonu z kontrolerem aby lepiej działało polaczenie obrazu
- specjalna walizka na drona mieszcząca cały osprzęt
- zapasowe śmigła
- karta microSD 32 GB

dodatkowo
- oryginalny karton wraz z oryginalnym etui na drona (za mały aby wszystko się zmieściło na co dzień)
- oryginalny pokrowiec na drona (za mały aby wszystko się zmieściło)

Najlepiej odbiór osobisty Wrocław cena specjalna dla TWH 1700

Zdjecia:
Odpowiedz
Witam, Czy oferta jeszcze aktualna ?
Mam tylko parę pytań co do tematu tego drona.
1700zł brzmi jak ładna cena, Pytanie zaś brzmi inaczej.
Za tak dobrego drona ile zapłaciłeś oryginalnie?
Ponadto opcjonalne pytanie dotyczy powodu sprzedaży, Osobisty powód czy usterka ?
I jak rozumiem odebranie osobiście i wręczenie gotówki do ręki to nie jest jedyna opcja tak jak napisane lecz jest to wysoce preferowane zaś jest to możliwe aby się dogadać czy jest to absolutność ?
Odpowiedz
ja bym wolał taki sprzet osobiscie odebrać żamiast ryzykować ze kurier potraktuje to jak worek ziemniaków..
Odpowiedz
(02.06.2021, 23:05 UTC)SaWiD napisał(a): Witam, Czy oferta jeszcze aktualna ?
Ponadto opcjonalne pytanie dotyczy powodu sprzedaży, Osobisty powód czy usterka ?
I jak rozumiem odebranie osobiście i wręczenie gotówki do ręki to nie jest jedyna opcja tak jak napisane lecz jest to wysoce preferowane zaś jest to możliwe aby się dogadać czy jest to absolutność ?

Nie, żebym koledze sprzedającemu coś marudził... Ale za taką cenę można kupić Mavic Mini Fly More Combo - dron sporo bvardziej zaawansowany i z lepszą (znacznie) kamerą, gimballem etc Wink Aktualnie w MediaEkspercie po 1799zł... Nowy z gwarancją. Do nowego drona od zakupu masz ileś tam dni na zakup "ubezpieczenia" (od DJI, nie sklepu) - POLECAM Smile W razie nawet fizycznego zniszczenia czy utopienia - wystarczy wrak odzyskać i za ułamek ceny dostaniesz nowego (działa, sprawdzone, nurkowanie w rzece do końca życia w pamięci zostanie ;P ). Napisałbym, że dla nowego pilota wręcz jest to obowiązkowe - bo nie CZY a KIEDY go rozwalisz Smile Jak każdy...
Sparków już DJI nie robi. Używane z komplecie "fly more combo" chadzają po ok 1300-1400zł. Nowe jak były dostępne/produkowane to był wydatek około 2500-2800zł za "fly more combo".
Odpowiedz
(08.06.2021, 14:14 UTC)Misiakus Pluszov napisał(a):
(02.06.2021, 23:05 UTC)SaWiD napisał(a): Witam, Czy oferta jeszcze aktualna ?

Nie, żebym koledze sprzedającemu coś marudził... Ale za taką cenę można kupić Mavic Mini Fly More Combo - dron sporo bvardziej zaawansowany i z lepszą (znacznie) kamerą, gimballem etc Wink Aktualnie w MediaEkspercie po 1799zł... Nowy z gwarancją. Do nowego drona od zakupu masz ileś tam dni na zakup "ubezpieczenia" (od DJI, nie sklepu) - POLECAM Smile W razie nawet fizycznego zniszczenia czy utopienia - wystarczy wrak odzyskać i za ułamek ceny dostaniesz nowego (działa, sprawdzone, nurkowanie w rzece do końca życia w pamięci zostanie ;P ). Napisałbym, że dla nowego pilota wręcz jest to obowiązkowe - bo nie CZY a KIEDY go rozwalisz Smile Jak każdy...
Sparków już DJI nie robi. Używane z komplecie "fly more combo" chadzają po ok 1300-1400zł. Nowe jak były dostępne/produkowane to był wydatek około 2500-2800zł za "fly more combo".

Wiec odpowiadam po kolei:
tak aktualna, cena do negocjacji, byłem na urlopie wiec niestety nie odpisywałem

mnie ten dron z całym zestawem wyszedł 3k

powód sprzedaży (cytuje): "Zrób cos z tym dronem leży i miejsce zawala, nie latasz a tylko zabawki sobie kupujesz i później leżą ..." Smile

oczywiście jest możliwość wysyłki ale wolałbym unikać aby nie było później jakiegoś kwasu (jako zapalony motocyklista moge podwiezc "prawie" wszędzie w ramach przejażdżki Tongue )   

Przy okazji sprawdziłem wszystkie baterie były ładowane max 16 razy wiec wylatał ok 16h

a co do ceny to tak jak pisałem do negocjacji i w sumie cena jest tez wyjaśniona powodem Wink
Odpowiedz