Prosty przykład - zobacz co się działo ( i chyba nadal dzieje ) z Cyberpunkiem na PS4 - pomijajac oczywisty fakt ż ekonsola jest troche za stara na grę o osiem lat młodsza i obliczoną na kolejną generacje..
Odpowiedź - KASA kasa kasa kasa
Chyba już jedynie producenci gier Indie stareają się dopieścić swój produkt - bo zdają sobie sprawę że nie zarobią na nim środków które pozwolą im na kolejny przynajmniej rok prac nad poprawą produktu..
Molochy branży i tak zarobią na ilości sprzedanych kopii i spokojnie sobie z biegiem czasu wprowadzą poprawki.
Wiesz co by było gdyby 70-80 procent graczy na całym świecie zażadałoby zwrotu kasy za badziewne DLC które zepsuło ich ulubioną gre ? Niestety nic - za kilka miesięcy pojawiłoby się kolejne DLC.. i tyle ...
Przy okazji - zauwazyliście gdzieś tą płynność ruchów prezentowaną w zapowaiedziach jeszcze przed Alfa ? Pamiętacie tego faceta w stroju do zgrywania ruchów który się opierał o blat, trzymał jakiś kubek, coś tam gestykulował ?
Jak do tej pory absolutnie wszyscy sprzedawcy i ci co stoją pod ścianami i dają nielegalne misje .. no własnie - stoją jak kołki . A gdzie ruch pieszych jest? wszyscy siedzą albo stoją w wolnych przestrzeniach i wykonują minimalne powtarzajace się ruchy. Mijaliście się kimś na schodach? przesuwaliście się w bok żeby ominąć dwóch czy trzech ludzi idących w waszą stronę ?
Gdezie ten cały ruch który widac było na filmikach promujących Odyseje ?
P.S. a i tak będziemy w to grać i świetnie się bawić
Ja bym bardzo chciał aby Pitulek wyodrębnił w późniejszych wyścigach miejsca widokowe dla pieszych

ale to naprawdę jak Odyseya załapie jakąś stabilnośc oczywiście.
Ja cię ............. wiadomo co tu wstawić - przeglądam najnowszy Patch notes na Steam dotyczący odyseii:
"Naprawiono plecak i przedmiotów z plecaka nie można już używać" - jeeeaaaa super- nie można używać rzeczy z wyposażenia

- To nam ułatwi piesze wycieczki...
Idę czytać dalej...
Ej. .dobra na poważnie teraz - czy ja dobrze zrozumiałem że :
Fixed negotiation never seems to succeed --> Naprawione negocjacje nigdy nie kończą się sukcesem ????
to po co jest ta opcja ????
I ostatnie ( dalej boje się czytać )
Naprawiono opcję malowania SRV, która nie pokazuje SRV - Bond też miał taki samochód w jednym z filmów z Brosmanem