Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: PIOTR OLCZYK
Cześć, tutaj Piotrek. Tzw. nowy, w ED chciałem grać od zawsze, ale gram dopiero, gdy Epic rzucił grę za darmo. CMDR Cebula, nie ma co.
Mieszkam w Warszawie, mam 35 lat, uwielbiam kosmos i chciałbym kiedyś dołączyć do Husarzy.
Pozdrowienia,
CMDR Piotr Olczyk
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Sesam_
Witam wszystkich serdecznie
Mam na imię Kacper i mam 21 lat. Mieszkam w małej mieścinie ok. 60 km od Torunia, ale od 2019 studiuję sobie w Poznaniu. Moją pasją jest lotnictwo, motoryzacja i po części także astronomia. Ta ostatnia przyczyniła się do mojego zainteresowania ED, w które to gram od czasu gdy pojawiło się na Epicu za darmo. Na forum trafiłem gdy dowiedziałem się o istnieniu układu Kopernik (do którego swoją drogą właśnie zmierzam  ). Zdziwiło mnie, że jest w grze jakiś polski układ i po małym śledztwie dowiedziałem się o istnieniu polskiej frakcji w grze.
Pozdrawiam i życzę szerokości!
CMDR Sesam_
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: MR. PROBLEM
(01.11.2015, 00:31 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): To ja zacznę.
Przemek z tej strony, rocznik '80., od 13 lat mieszkam w Wielkiej Brytfannie. Staram się być aktywny-kreatywny, przez co wiecznie nie mam czasu, bo jestem zaangażowany w jakiś projekt. Hobbystycznie zajmuję się produkcją muzyki, pisaniem prozy i poezji, fotografiką, grą na djembe, przez 8 lat aktywnie uczestniczyłem w 2 dużych projektach artstycznych, których jestem współzałożycielem - Polish InvadARTs oraz Barking Man... No i teraz zaagażowałem się w tworzenie Husarzy 
Aha, lubię role-playing, a Elite to dla mnie świetny sandbox, tak że z mojej strony spodziewajcie się aktywności w tej kwestii 
Cześć. Krzysiek. Grę polecił znajomy, który gra z wami, niestety nie podał swojej nazwy w grze  . Podobno tutaj znajdę wszystkie informacje potrzebne do rozpoczęcia gry  . Obecnie pracuję, rodzina jedno dziecko Maks, zafascynowany kosmosem, przez co i ja się zaraziłem ogromem wszechświata. Wcześniej nigdy specjalnie nad tym się nie zastanawiałem. Pozdrawiam graczy
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: seven[PL]
31.01.2021, 08:36 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.01.2021, 09:19 UTC przez seven.)
Witajcie 07,
Mam na imię Arek, jestem stary jak węgiel lubię grać xD.
W Elitke gram od czasów Amigi a w ED od bodajże 2k16, ale z racji reala miałem dłuższą przerwę no ale teraz znowu mnie wciągnęło na maksa.
Prywatnie pasją poza graniem jest u mnie wszelkiego rodzaju przetwarzanie jednia. Jestem zawodowym kucharzem od 30 lat i szefem jednej z kuchni w naszych górach.
Uwielbiam również chodzenie po górach średnio 200-300 km rocznie.
O forum dowiedziałem się po prostu z netu.
Freak on a leash...
seven[PL], sevenos81, akuaku
Liczba postów: 127
Liczba wątków: 3
Reputacja:
15
Platforma:
CMDR: tomekrip
(31.01.2021, 23:58 UTC)Fenris_Yeager napisał(a): Uszanowanie komandorom, o7
Z tej strony Piotr z Warszawy, rocznik '78.
Witam na forum - Tomek, rocznik '78.
Myślę, że zrobiłeś bardzo dobry krok rejestrując się tutaj i na pewno będziesz miał czym karmić swoją ciekawość
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: josel666
(31.01.2021, 23:58 UTC)Fenris_Yeager napisał(a): Uszanowanie komandorom, o7
Z tej strony Piotr z Warszawy, rocznik '78. Pierwszy lot w Elite wykonałem lata temu jeszcze na Commodore C64, sporadycznie miałem kontakt z kolejnymi odsłonami gry, ale na dobre powróciłem do latania w mroku przestrzeni kosmicznej dopiero wraz z Elite Dangerous: Horizon...
Witam.Też zaczynałem na c64(te gołe wektory i planety jako kółeczka),a swoją drogą to ciekawa historia,fajnie napisana  .
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Deathles_76
Witam,
Po tej stronie klawiatury Marcin, rocznik 76, (stary ale jary) , ogrywałem poprzednie gry z serii, wiec Elitka była jedynym słusznym wyborem. Gram na PS4.
Z zainteresowań wymienię kilka historia, modelarstwo (karton, plastik), książki fantasy i gry (papierowe i elektroniczne).
Pozdrawiam Husarzy
Cmdr Deathles_76
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: ASTRINOPL
Cześć, dołączyłem do forum jakiś tydzień temu... Ale w Elite grałem z rok temu. Potem przerwa i ostatnio wróciłem... Coś mi mówi, że na dłużej. Więc się przywitam 
P.S. Latam sobie trochę po Waszych sektorach i robię trochę misji  Ku zwiększeniu Influence TWH
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Luk222k
Cześć, tutaj Łukasz.
Mieszkam w Niemczech, mam 30 lat, uwielbiam klimaty SF. Mam nadzieje, że uda się tutaj znaleźć towarzystwo do wspólnych lotów.
Pozdrowienia,
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: belas86
Cześć
Bartek - rocznik 86, właśnie zaczynam przygodę z Elite: Dangerous (gram na konsli), na którą zamierzam poświęcić swój wolny czas. Trafiłem tutaj przeszukując informacje o grze i poszukując innych graczy. Bo człowiek to "zwierzę" stadne, stąd potrzeba kontaktu z kompanami w tym galaktycznym uniwersum
|