Robię do późnego wieczora misję transportowe do systemu Yhele. Potrzebuje z tych misji Biotech Condutors (dużo) lub Cracked Industrial Firmawe (dużo). Tworzę statek "karetkę" do pomocy w walce z robalami. Moża też sporo zarobić. Chętnych zapraszam w grze.
|
Misje transportowe w Wingach - ogłoszenia
|
|
29.09.2018, 19:44 UTC
(29.09.2018, 19:07 UTC)Diox napisał(a): Robię do późnego wieczora misję transportowe do systemu Yhele. Potrzebuje z tych misji Biotech Condutors (dużo) lub Cracked Industrial Firmawe (dużo). Tworzę statek "karetkę" do pomocy w walce z robalami. Moża też sporo zarobić. Chętnych zapraszam w grze. Zaproszenie przyjęte ![]() Dodaj mnie do znajomych w grze
29.09.2018, 20:42 UTC
Mam 3 misje z Truk na przywóz towarów 4380 ton w sumie za co jest 14 sztuk Biotech Conductors. Będę woził chyba z Maskelinki bo jest najbliżej, dla mojego cuttera to dwa skoki. Jak coś to łapmy się w grze
21.07.2019, 16:30 UTC
Jestem chętny do podpięcia się w misje transportowa. T9 do dyspozycji. PM w grze jesli ktos chetny
18.01.2021, 12:22 UTC
Siema.
Oświeżam temat, bo kurzu na 2 cm ![]() Jeżeli ktoś potrzebuje kasy na statek lub części (zapewne Kadeci jak ja) to mam kilka misji handlowych w wingu w systemie Okinura. Potrzebny statek transportowy, ale niekoniecznie (wystarczy Cobra) i chęć zarobienia grubych mln Cr (2 misje na dostawę Bertrandite po 50 mln i inne na Gold). Jak ktoś chętny to proszę łapać mnie na Discord na PW albo w grze (prawie codziennie ok 21, nick ten sam) i można już lecieć do Bennet Gateway w OKINURA. Żeby uniknąć wielu pytań to wyjaśnię jak mi to wyjaśniono. Mam wzięte misje dla 2, 3 osób. Przylatujecie do Okinura, dołączam Was do winga, dzielę się misją, (wtedy widzicie ją i wiecie jaki towar potrzeba dostarczyć), podpowiadam skąd można wziąć towar jak ktoś nie wie, przywozicie towar (część jest już dostarczona przeze mnie) a jak mamy wszystko, ja zakończam misję i wszyscy w wingu odbierają nagrodę, np po 50 mln CR. Co ja z tego mam? Oprócz satysfakcji, że komuś pomogłem też zyskuję bo zamiast samemu dostarczyć np. 668 t Bertrandite, tą ilość dostarczamy razem czyli i mi i Wam zysk na czysto wychodzi dużo większy. Jak macie mały statek to spoko, przywieziecie ile możecie i np. za dostarczenie 30t złota po cenie ok. 50 tyś Cr (koszt 1,5 mln Cr) dostajecie nagrodę 20 mln Cr. Aktualnie misji mam 4 i czas na ich zrobienie do piątku, także jakby ktoś nie mógł dziś czy jutro to może zarobić w środę czy czwartek. I to by było na tyle. Ps. mam nadzieję, że jako Kadet mogę dawać takie ogłoszenia
18.01.2021, 16:31 UTC
Swietna inicjatywa ale mam tylko jedno pytanie : przeliczyłeś cenę kupna tego Złota ? bo coś mi się wydaje ze złoto to nawet we dwoje się nie opłaca , najlepiej mieć pełne skrzydło do złota.
Jeśli ilość złota przekracza 300 ton to na bank za kupno zapłacisz więcej niż nagroda jest
18.01.2021, 17:36 UTC
Spokojnie, wszystko przeliczone, to nie Amber Gold
Opłaca się nawet samemu zrobić, ale wiadomo lepiej w 2 lub 3 osoby ![]() Jedna misja 224t złota x 50k = 11,2 mln [nagroda 47 mln], zysk 35,8 mln przy 1 osobie. Druga 129t x 50k = 6,45 mln [nagroda 20 mln], zysk 13,55 mln przy 1 osobie. Za nagrodę 50mln jak dla mnie może być i 500t złota bo połowa nagrody zostaje a robię to sam na 2 kursy Pytonem. Ale dzięki za pilnowanie "młodzieży" znaczy Kadeta (ów)
19.01.2021, 14:25 UTC
Fajnie bo chciałem poznać mechanikę wingową w praktyce. Będę ok 21:00.
Kasy mam sporo więc nie będę sępił tylko realnie pomogę. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Ancate - misje handlowe dla nowych graczy. | Pajk | 12 | 15,744 |
22.07.2019, 12:10 UTC Ostatni post: Duke Junior |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

![[Obrazek: 129764.png]](https://inara.cz/data/sigs/129/129764.png)
.png)
.png)
MOJE ODZNAKI![[Obrazek: RNKMIRD.png]](https://i.imgur.com/RNKMIRD.png)
![[Obrazek: 30866.png]](http://inara.cz/data/sigs/30/30866.png)