07.01.2021, 07:56 UTC
O rany!! tego nie wiedziałem, całkowite zaskoczenie !! ale numer , popatrzcie na zdjęcia !!
https://www.scigacz.pl/Arch,Motorcycles,...32256.html
|
Cyberpunk 2077
|
|
07.01.2021, 07:56 UTC
O rany!! tego nie wiedziałem, całkowite zaskoczenie !! ale numer , popatrzcie na zdjęcia !!
07.01.2021, 14:41 UTC
Taki motorek w grze kosztuje ponad 100 tys.W realu też
.
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.
Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie
07.01.2021, 19:57 UTC
(05.01.2021, 19:30 UTC)josel666 napisał(a): Jaki preferujecie styl rozgrywki?.Ja zainwestowałem w inteligencje i hakowanie.Te haki chyba nie zabijają(przegrzanie i zwarcie) bo są misje w których nie wolno zabijać(premia jest).Zresztą widać że jak leżą to się jeszcze ruszają.Tylko raz mi jeden spadł ze skały i już się nie Grałem na hack i stealth w pierwszym przejściu. Po zdobyciu pewnych kluczowych perków i zrobieniu synergii, postać staje się potężna. Stoję sobie w przysłowiowej budce telefonicznej po drugiej stronie ulicy i w maksymalnie 30 sekund (to nie przesada) wyczyszczam cały sąsiedni budynek z kilkunastu przeciwników, którzy nie mieli nawet szans mnie zobaczyć. Niesamowite wrażenie, czułem się jak netrunnerski bóg. Teraz gram prostacką postacią, nastawioną na czyste strzelanie i też nie jest źle, na pewno znacznie łatwiej na początku, zresztą myślę że pod koniec ciężko też nie będzie. W ogóle mam wrażenie, że gra jest troszeczkę za łatwa, około 30 poziomu nie miałem już aktywności z chociażby wysokim poziomem zagrożenia.
07.01.2021, 21:14 UTC
(07.01.2021, 19:57 UTC)Ulpian napisał(a):(05.01.2021, 19:30 UTC)josel666 napisał(a): Jaki preferujecie styl rozgrywki?.Ja zainwestowałem w inteligencje i hakowanie.Te haki chyba nie zabijają(przegrzanie i zwarcie) bo są misje w których nie wolno zabijać(premia jest).Zresztą widać że jak leżą to się jeszcze ruszają.Tylko raz mi jeden spadł ze skały i już się nie Z tym hakowaniem to faktycznie trochę przegieli,no chyba,że trafi się na wrogiego net runnera,ale i tak jest łatwo.Może to znerfią w nowym patchu bo robi się nudnie,Zero wyzwań.
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.
08.01.2021, 12:43 UTC
Czy w Wiedzminie 3 nie ma czasem zajawki cyberpunka.Ciri w rozmowie z Geraltem przy pierwszym spotkaniu,opowiada o świecie,w którym ludzie mają metal w głowie i prowadzą wojny przy użyciu urządzeń podobnych do megaskopu.Nie wiem jak wam,ale mi się to kojarzy z wszczepami i internetem
.
08.01.2021, 15:33 UTC
i karety latające. tak,wrtedy się właśnie ludzikom kontrolki powłączały - i sie zaczeło myślenie nad czym Redzi pracują
09.01.2021, 10:12 UTC
Uszkodzone save.Da sie to naprawić?.Mojemu bratu zepsuło manualne zapisy,mi też kilka.Jak można popsuć najważniejszą rzecz w grze?
09.01.2021, 11:12 UTC
Nie da się. Ale wypuścili już łatkę która sprawia że ponownie się tak nie stanie.
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
09.01.2021, 15:32 UTC
(08.01.2021, 12:43 UTC)josel666 napisał(a): Czy w Wiedzminie 3 nie ma czasem zajawki cyberpunka.Ciri w rozmowie z Geraltem przy pierwszym spotkaniu,opowiada o świecie,w którym ludzie mają metal w głowie i prowadzą wojny przy użyciu urządzeń podobnych do megaskopu.Nie wiem jak wam,ale mi się to kojarzy z wszczepami i internetem Nie tylko Tobie ![]()
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki. ![]()
09.01.2021, 18:52 UTC
Ja tych filmików wczesniej nie widziałem bo wiedzmina ogrywam od niedawna i gdybym nie zaczął grać w cyberpunka to pewnie bym tego nie skojarzył
.
Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|