Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Deringer Adam
03.12.2020, 14:09 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.12.2020, 14:52 UTC przez Deringer Adam.)
Witam Serdecznie Wszystkich Pilotów, a w szczególności Mathiasa Shallowgrave Commandora, który stworzył wspaniałą serię Poradnika Totalnego przyjaźnie wprowadzając mnie w życiowo rozbudowany świat Elite Dangerous. Nazywam się Deringer Adam i nie tylko pragnąłbym polatać z rodakami, ale i również wesprzeć was... Nas w podboju naszej galaktyki przy okazji świetnej zabawy ! Jestem dopiero początkującym i wciąż układam Sobie w głowie jakie możliwości mam jako Commandor statków kosmicznych. Na ten moment zajmuję się handlem towarami oraz zadaniami kurierskimi wraz z unikaniem piratów i wszelkich walk w myśl zbierania credytów na odpowiednie sprzęty, by rozpocząć aktywność na polu bitwy, w kopalniach czy chociażby jako transporter pasażerski i odkrywca, z pełną parą
Pragnę stać się członkiem The Winged Hussars i być może kiedyś polecieć na jakąś przygodę wraz z Legendarnym Commandorem Mathiasem Shallowgrave.
Postaram się przejrzeć forum w celu doczytania informacji w jaki sposób mogę stać się członkiem naszej rodowej frakcji jak i również zawitać na Discordzie na dniach.
Bezpiecznych lotów Commandorzy, trzymajcie się, cześć ! ~~Mathias Shallowgrave
*Informacja - Strona z linku Sali Odpraw (thewingedhussars.com/apps/bgs), od strony OFICJALNY REGULAMIN, jest zbugowana (chyba, że jedynie dla członków TWH wczytuje się ona normalnie, jednak nie wyświetla się typowy komunikat, że zawartość jest niedostępna)
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Legendarny comandor Mathias Shallograwe - po takim czym to od razu margrabią zostaniesz 
A na serio - zapraszmay na discorda naszego - masz wszystko na forum w dziale rekrutacji - nawet siedząc na kanale i gadając dowiesz się sporo rzeczy.
Liczba postów: 1
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Adam A. Kowalski
Witam Husarzy,
Na imię mam Paweł, rocznik 96. Mieszkam w Krakowie, a pochodzę spod samiuśkich Tater. Dopiero zaczynam przygodę z Elite: Dangerous. Ogarniam universum i możliwości. Mam nadzieję wiele się od Was nauczyć.
Liczba postów: 8
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Onek
Witam,
Jestem Jarek. Fan SF we wszelkiej postaci. Aktualnie na obczyźnie za Odrą.
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Chmielu
Siema.
Mam na imię Szymon. Jestem aktywnym graczem, uwielbiam naprawiać sprzęt elektroniczny i jeździć samochodami różnej marki, dlatego pracuję jako flotowiec w firmie zajmującej się wynajmem aut, a hobbistycznie naprawiam wszystkim co się da  .
Pozdrawiam!
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: VENNOM2810
Witam wszystkich pilotów,
Kłania się Commander Vennom2810, mam na imię Kamil, rocznik 90
jak narazie zaczynam przygodę z ED i napewno będę miał pytania o porady dla początkujących 
Świetlistej drogi Komanderzy
(05.12.2020, 06:12 UTC)Chmielu napisał(a): Siema.
Mam na imię Szymon. Jestem aktywnym graczem, uwielbiam naprawiać sprzęt elektroniczny i jeździć samochodami różnej marki, dlatego pracuję jako flotowiec w firmie zajmującej się wynajmem aut, a hobbistycznie naprawiam wszystkim co się da .
Pozdrawiam!
O, to już mamy wspólny temat - jak mi wpadnie w łapska jakaś Unitra, to potrafię miesiącami w niej dłubać
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Sunny'o
Cześć jestem Stasiek z rocznika 04.
Jestem kompletnie świeży ale powoli wkręca się do gry.
Liczba postów: 4
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: RicoPL
Witam wszystkich
Na imię mam Daniel, mam 35 lat. Pochodzę z Gniezna i obecnie mieszkam w Witkowie. Z wykształcenia jestem informatykiem, prowadziłem serwis komputerowy (naprawa kompów, laptopów, robienie stron www). W tamtym czasie też biegałem po lasach i opuszczonych budynkach z airsoftem. Serwis mi się znudził i wsiadłem za kierownicę tira. Pozwiedzałem trochę Europy i prawie całą Polskę. W między czasie poznałem pewną dziewczynę, którą jest obecnie moją żoną, dla niej rzuciłem "tiry" i teraz pracuję w hurtowni BHP.
W gry komputerowe gram od dzieciaka. Tytuły które na dłużej ze mną zostały to Gothic, Skyrim, Battlefield, Freelancer, GTA, Call of Duty Warzone itd, no i oczywiście ED, w które zacząłem grać 5 lat temu, choć za kółkiem ciężarówki latac w ED nie idzie i miałem dłuuuugą przerwę. Teraz postanowiłem odkurzyć Hotasa X i zacząć zwiedzać najróżniejsze systemy z fajną ekipą.
Poza pasją do komputerów, ciężarówek i mojej żony, lubię dobre filmy akcji i sci-fi, motoryzację (posiadam youngtimera W124 Coupe), fotografię i zacząłem się też bawić w składanie drewnianych modeli.
To chyba wszystko.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w przestrzeni ☺️
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: CMDR Bezkitu
10.12.2020, 00:30 UTC
Witajcie,
tutaj Damian, rocznik 76. Od zawsze lubiłem klimaty kosmosu, Frontiera na Amigę kupiłem nawet oryginalnego 
Z zawodu jestem full stack developerem, przyzwyczajony do home office, dzięki czemu prawie nie odczuwam tej całej pandemii 
Żonaty, dzieciaty, co wyjaśnia słowo "prawie" w ostatnim zdaniu :/
Pochodzę z Wejherowa, 16 lat mieszkałem w Niemczech, ale wróciłem do Polski.
Interesuje mnie od jakiegoś czasu elektronika, automatyzacja domu, mikrokontrolery a jak czas pozwoli to biegam po lasach z plecakiem, nożem, tarpem itp.
Nie gram we wiele gier, ale jak coś wciągnie to gram latami. Wiele lat grałem w Eve online, Planetside 2 (tutaj regularnie jeszcze zaglądam), czasami syn zmusza mnie do Fortnite, albo Minecrafta (argh), ale dla tego błysku w oczach dziecka zrobi się wiele.
W ED już trochę grałem, zdążyłem odblokować Cuttera i Corvette i wbić trading na Elite, głównie kopiąc, lub przez piracenie na NPCe (Low Temperature Diamonds). Teraz chciałbym się lepiej nauczyć walki.
Do zobaczenia w przestrzeni.
|