Przedstaw się
Witam!
Mam na imię Piotr, rocznik '84. Aktualnie bawię się w FF14 i dorywczo jak nie ma rajdu to ED, poza tym dobrą książką też nie pogardzę.
Do zobaczenia online!
Odpowiedz
Cześć!
Jestem człowiekiem z krwi i kości. Ale głównie roleplayowcem. Dlatego w przestrzeni cybernetyczniej częściej używam imienia Krognal, niż Karol. Po ziemi chodzę już ponad 30 cykli ziemskich.
Fan fantastyki i sci-fi pod każdą postacią. Mól książkowy. Gracz Warhammera 40k. Od niedawna pilot Wink W tym wszystkim znajduję też czas na bycie ojcem ale mam cichą nadzieję, że wkrótce ten czas także wyeksportuję do jakichś fantastycznych krain, by móc je pokazać młodszemu pokoleniu.
Jestem z natury przyjaznym człowiekiem. Wink
Odpowiedz
Ale sypło ludzi - Gombeczka - teraz mały zaskok ja jestem z 77' ale też lubię anime i mangi i zaczynasz się zbliżac do mojej ilosci mang ale jeszcze troche ci brakuje Smile
GTO to akurat miód, ale cały czas kupuję O!MG - podczas prawie 8 letniej przerwy w wydawaniu tej serii dorobiłem się dwójki dzieci , ale nadal nie spoważniałem. Smile
Zreszta niejedna osoba tutaj lubi mangę i komiksy ogólnie Smile
Odpowiedz
Witam.

Na imię mi Cezary, lub Czarek, jak kto woli. W samo Elite Dangerous gram dopiero od miesiąca, ale kosmosem interesuję się bardzo długo. Tak samo role-play'em i różnymi grami, zwłaszcza tymi, które mają coś wspólnego z kosmosem. Uwielbiam też FPS'y, głównie symulatory wojenne jak np. Arma 3. Przez nie uwielbiam role-play, a kosmos głównie przez serie Star Wars i tamtejsze statki kosmiczne. Zawsze marzyłem żeby zostać pilotem takiego, dlatego tak bardzo spodobał mi się Elite. Aktualnie jestem w drodze do systemu-domu TWH, i zacznę robić tam zadania jak tylko dotrę. I to chyba tyle żeby się nie rozpisywać bardziej, do zobaczenia w grze!
Odpowiedz
Arma 3 - dobrze prawisz - pogadamy na discordzie
Odpowiedz
Hej rocznik 83 - to jak juz wysyp to i ja sie dopiszę,
Dawid - gram nocami bo mam dzieci BiggrinDD
Odpowiedz
Cześć jestem Artur rocznik 68(pamiętam jeszcze czasy sprzed ery internetu),w pierwszą elite grałem na c64 później na amidze.Zainteresowania to wiadomo,na pierwszym miejscu symulatory,lubię też filmy sf i horrory stąd mój awatar.Obecnie bezrobotny więc mam trochę czasu,ale nie lubię być na siłę zmuszany do grania choć jak się wciągnę to latam nawet po kilka godzin dziennie.
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.

Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie

Odpowiedz
Siemka , na imię mam Mikołaj rok 2000 Smile
Gram od niedawna w Elite i mam nadzieje zasięgnąć trochę przydatnych informacji
Miłego dzionka
Odpowiedz
Siema minął tydzień a ja nadal nie przyjęty.
"To be ELITE...A dizzying prospect. And a nerve-racking one, with all that it implies of not just fighting off free-booters, but of spending time as a bounty hunter, delibrately hyperspacing into dangerous planetary systems and waiting for the pirates to come to you; LOOKING for trouble, in other words, boosing your combat status to the maximum by advertising yourself to killers, and outgunning them."

[Obrazek: 301059.jpg]

Odpowiedz
(25.11.2020, 08:37 UTC)Karinka napisał(a): Siema minął tydzień a ja nadal nie przyjęty.
Czyli musiałeś czegoś nie dopilnować, nie wypełnić. 

Sprawdź wiadomość, którą dostałeś odnośnie rekrutacji i upewnij się, że zrobiłeś wszystko (forum, discord, formularze).

I skontaktuj się z osobą bezpośrednio odpowiedzialną za rekrutację, niekoniecznie poprzez wątek "przedstaw się" na forum.
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

Odpowiedz