Liczba postów: 11
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Verishek
Witam!
Mam na imię Piotr, rocznik '84. Aktualnie bawię się w FF14 i dorywczo jak nie ma rajdu to ED, poza tym dobrą książką też nie pogardzę.
Do zobaczenia online!
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Platforma:
CMDR: Krognal Brzeszczot
Cześć!
Jestem człowiekiem z krwi i kości. Ale głównie roleplayowcem. Dlatego w przestrzeni cybernetyczniej częściej używam imienia Krognal, niż Karol. Po ziemi chodzę już ponad 30 cykli ziemskich.
Fan fantastyki i sci-fi pod każdą postacią. Mól książkowy. Gracz Warhammera 40k. Od niedawna pilot  W tym wszystkim znajduję też czas na bycie ojcem ale mam cichą nadzieję, że wkrótce ten czas także wyeksportuję do jakichś fantastycznych krain, by móc je pokazać młodszemu pokoleniu.
Jestem z natury przyjaznym człowiekiem.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
22.11.2020, 23:15 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.11.2020, 23:15 UTC przez MAGNUM354.)
Ale sypło ludzi - Gombeczka - teraz mały zaskok ja jestem z 77' ale też lubię anime i mangi i zaczynasz się zbliżac do mojej ilosci mang ale jeszcze troche ci brakuje
GTO to akurat miód, ale cały czas kupuję O!MG - podczas prawie 8 letniej przerwy w wydawaniu tej serii dorobiłem się dwójki dzieci , ale nadal nie spoważniałem.
Zreszta niejedna osoba tutaj lubi mangę i komiksy ogólnie
Liczba postów: 3
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: eljass4224
Witam.
Na imię mi Cezary, lub Czarek, jak kto woli. W samo Elite Dangerous gram dopiero od miesiąca, ale kosmosem interesuję się bardzo długo. Tak samo role-play'em i różnymi grami, zwłaszcza tymi, które mają coś wspólnego z kosmosem. Uwielbiam też FPS'y, głównie symulatory wojenne jak np. Arma 3. Przez nie uwielbiam role-play, a kosmos głównie przez serie Star Wars i tamtejsze statki kosmiczne. Zawsze marzyłem żeby zostać pilotem takiego, dlatego tak bardzo spodobał mi się Elite. Aktualnie jestem w drodze do systemu-domu TWH, i zacznę robić tam zadania jak tylko dotrę. I to chyba tyle żeby się nie rozpisywać bardziej, do zobaczenia w grze!
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Arma 3 - dobrze prawisz - pogadamy na discordzie
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Sosnax
Hej rocznik 83 - to jak juz wysyp to i ja sie dopiszę,
Dawid - gram nocami bo mam dzieci  DD
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: josel666
24.11.2020, 00:50 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.11.2020, 01:03 UTC przez josel666.)
Cześć jestem Artur rocznik 68(pamiętam jeszcze czasy sprzed ery internetu),w pierwszą elite grałem na c64 później na amidze.Zainteresowania to wiadomo,na pierwszym miejscu symulatory,lubię też filmy sf i horrory stąd mój awatar.Obecnie bezrobotny więc mam trochę czasu,ale nie lubię być na siłę zmuszany do grania choć jak się wciągnę to latam nawet po kilka godzin dziennie.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Darth Levi
Siemka , na imię mam Mikołaj rok 2000
Gram od niedawna w Elite i mam nadzieje zasięgnąć trochę przydatnych informacji
Miłego dzionka
Liczba postów: 58
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Karinka
.png) .png) .png) .png) .png)
Siema minął tydzień a ja nadal nie przyjęty.
"To be ELITE...A dizzying prospect. And a nerve-racking one, with all that it implies of not just fighting off free-booters, but of spending time as a bounty hunter, delibrately hyperspacing into dangerous planetary systems and waiting for the pirates to come to you; LOOKING for trouble, in other words, boosing your combat status to the maximum by advertising yourself to killers, and outgunning them."
25.11.2020, 09:09 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.11.2020, 09:09 UTC przez Dziadostwo.)
(25.11.2020, 08:37 UTC)Karinka napisał(a): Siema minął tydzień a ja nadal nie przyjęty.
Czyli musiałeś czegoś nie dopilnować, nie wypełnić.
Sprawdź wiadomość, którą dostałeś odnośnie rekrutacji i upewnij się, że zrobiłeś wszystko (forum, discord, formularze).
I skontaktuj się z osobą bezpośrednio odpowiedzialną za rekrutację, niekoniecznie poprzez wątek "przedstaw się" na forum.
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy
|