Przedstaw się
Wink 
Witam.

Ireneusz mam na imie, 84 rocznik. Mieszkam w niemczech od kilku lat (16). Czekam z niecierpliwoscia na SC. Reszta w przestworzach jesli okazja pozwoli.[Obrazek: wink.png]
Odpowiedz
To moze tymczasem pograj w Elite Dangerous?
Bo jak czekasz na wydanie SC to zmarnujesz następnych kilka lat...
Odpowiedz
Cześć, Piotrek z tej strony Smile
84 rocznik, trójka dzieci i czasu mało ale czasami uda mi się polatać Smile

Cieszę się , że udało mi się odnaleźć swój dom w tym wielkim wszechświecie Smile pozdrawiam!
Odpowiedz
Cześć, Rafał 35 lat pasjonat scifi i kosmosu  Smile w elitke gram praktycznie od początku jej istnienia, z małą przerwą, ale gdy usłyszałem o nowym dodatku wróciłem i wiecie jak to jest stara miłość nie rdzewieje Smile w rl mieszkam na śląsku ,mam 2 synów którzy wyrosną na moich co-pilotow  Biggrin liczę na fajną zabawe i dobrą współprace !
Odpowiedz
(06.07.2020, 04:57 UTC)Rav Archer napisał(a): Cześć, Rafał 35 lat pasjonat scifi i kosmosu  Smile w elitke gram praktycznie od początku jej istnienia, z małą przerwą, ale gdy usłyszałem o nowym dodatku wróciłem i wiecie jak to jest stara miłość nie rdzewieje Smile w rl mieszkam na śląsku ,mam 2 synów którzy wyrosną na moich co-pilotow  Biggrin liczę na fajną zabawe i dobrą współprace !

Cześć Rav gagatku! xD

PS: Składaj podanie jak jeszcz nie maWink
[Obrazek: 15654.jpg]
Odpowiedz
(06.07.2020, 07:02 UTC)TRAWA napisał(a):
(06.07.2020, 04:57 UTC)Rav Archer napisał(a): Cześć, Rafał 35 lat pasjonat scifi i kosmosu  Smile w elitke gram praktycznie od początku jej istnienia, z małą przerwą, ale gdy usłyszałem o nowym dodatku wróciłem i wiecie jak to jest stara miłość nie rdzewieje Smile w rl mieszkam na śląsku ,mam 2 synów którzy wyrosną na moich co-pilotow  Biggrin liczę na fajną zabawe i dobrą współprace !

Cześć Rav gagatku! xD

PS: Składaj podanie jak jeszcz nie maWink

Hahha cześć trawa! Podanie już poszło Wink
Odpowiedz
Cześć !!
Robert z tej strony.
Rocznik taki, że pamiętam dinozaury a wielki wybuch oglądałem z balkonu... Tak opisuje mnie kolega z pracy, ale to 25 letni dzieciak jest i dla niego wszystko 45+ to kruszące się wapno Smile
Prenumerowałem Fantastykę jak jeszcze drukowali w niej powieści w odcinkach, a fantastyka było określeniem na typ historii ze światami space opery ewentualnie post apo a nie przygód Onana Defloratora.

Elite i Ftrontier na Amige i inne platformy 8-o i 16-o bitowe mnie ominęły bo nie dysponowałem wtedy sprzętem i zasobami na niego, ale z wypiekami na twarzy czytałem recenzje i artykuły w SS, Gamblerze i innych tego typu periodykach. W związku w tym substytuowałem sobie te tytuły papierowym Gwiezdnym Kupcem firmy Encore. Smile

W cywilu mały trybik w korporacji telekomunikacyjnej z siedzibą w dużym mieście nad Wisłą na Mazowszu.
W ED (od 3 dni) planuje tworzyć postać handlarza (choć misjami kurierskimi też nie gardzę) i górnika (jeszcze nie doszedłem co i jak kopać Smile )
Na razie dotarłem do HR 8444 i się rozglądam po okolicy.
Jest gdzieś mapa okolicy do kupienia czy trzeba każdy system w okolicy zwiedzić samemu?

o7 Panowie Commanderowie
Odpowiedz
Samemu . A w nauce kopania pomożemy, szukaj na discordzie zakladki HKL public i tam pisz.
Odpowiedz
Robert- wielki wybuch to moja sprawka. Aparatura nie wytrzymała ciśnienia Cool
Witaj w tym niby-świecie.
Odpowiedz
Witam
Mam na imię Bartłomiej, rocznik 99. Tydzień temu wróciłem do elite po paru latach nieobecności. W grze mam około 400 godzin (steam pisze 250 bo horizon liczyła się jako osobna gra). Zwykle grałem solo i bez żadnego celu. Uznałem że dołączę do grupy żeby zostawić jakikolwiek ślad po sobie.
Odpowiedz