LORE Raxxla
(14.08.2019, 21:01 UTC)Pajk napisał(a): Wrzuć go tutaj!

Drew Wagar - Nine:

https://www.sendspace.com/file/ct6x7x

W Andromedae bylem - fajnie potrollowac potem innych, ze bylo sie w Andromedzie, bo malo kto skojarzy, ze chodzi o system Wink
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

Odpowiedz
Natknąłem się na ciekawą teorie o TDW :
The Dark Wheel's Hidden Station Location?
[Obrazek: 36772.png]
Odpowiedz
Popraw link, bo ten prowadzi od razu na koniec filmu Biggrin
Odpowiedz
(08.06.2020, 13:40 UTC)FIKUS napisał(a): Natknąłem się na ciekawą teorie o TDW :

Nie wiem czy słyszałeś o tym:

Community Event / Creation Turning the Wheel
[Obrazek: 15654.jpg]
Odpowiedz
Tak sobie przeczytałem ten pomysł i się trochę zdziwiłem. Tyle lat a jeszcze nikt nie próbował zabrać się za frakcję TDW? Tyle istnieje frakcji w grze, tylu lata pilotów i dopiero teraz ktoś wpadł na pomysł żeby zacząć ich wspierać i zobaczyć co z tego wyniknie?
Odpowiedz
(08.06.2020, 15:50 UTC)Wojciech Dannyboy napisał(a): Tak sobie przeczytałem ten pomysł i się trochę zdziwiłem. Tyle lat a jeszcze nikt nie próbował zabrać się za frakcję TDW? Tyle istnieje frakcji w grze, tylu lata pilotów i dopiero teraz ktoś wpadł na pomysł żeby zacząć ich wspierać i zobaczyć co z tego wyniknie?

Też mnie to dziwi bo żyłem w przekonaniu, że próbowali ale im nie pykło z Shinrą...
Odpowiedz
(08.06.2020, 15:17 UTC)TRAWA napisał(a):
(08.06.2020, 13:40 UTC)FIKUS napisał(a): Natknąłem się na ciekawą teorie o TDW :

Nie wiem czy słyszałeś o tym:

Community Event / Creation Turning the Wheel

Tak czytałem i zastanawiałem się czy nie szykuje coś grubszego skoro angażuje się w to Drew Wagar. Co prawda nie bezpośrednio ale kto wie czy to nie jego sprawka,
- może nowa książka (żałuje że mój angielski nie jest na poziomie czytania)
- albo kolejna historia w ED?
- może jako TWH wesprzeć inicjatywę jak obrońcy (skoro GROT lata w ShinDez)
[Obrazek: 36772.png]
Odpowiedz
Bardzo ciekawy film Smile
oglądam i oczom nie wierzę - właśnie jestem w Kolonii i łoję BH Nameless dla ostatniego inżyniera w systemie z filmu - niestety,przeoczyłem oczywistość ósmego księzyca gazowego giganta - jak gra wstanie, to zaraz to sprawdzę.
Ciekawy jest również wątek z posta - niestety, nie mogę się zgodzić z gościem odnośnie phase 1 - nie da się nikogo wrzucić do systemu z permitem, dlatego w Sol jest 6 frakcji - więcej nie będzie - aż dziwne, że on tego nie wie. Co do innych ekspansji TDW - mocno sceptycznie na to patrzę - tam jest po prostu za gęsto, żeby to się udało - wymagałoby to zmianę reguł w BGS - np. zwiększenie maksymalnej liczby frakcji w systemie, raczej nie do przeprowadzenia w jakimś rozsądnym czasie.
Pozostaje najciekawsza sprawa - zrobienie alllied z TDW i może wtedy?
Odpowiedz
Samo zrobienie allied z TDW raczej nic nie da. Ale ale jakby robić dużą ilość misji dla nich to może w końcu pojawi się jakiś tajemniczy tip-off. Bo te tip offy pojawiaja sie przy wykonywaniu dużej ilość misji dla jednej frakcji. Może któryś z kolei tip-off od TDW naprowadza na "coś"
Odpowiedz
Świeża bułeczka, zapraszam do poczytania

Seeing past the permit locks to locate the Dark Wheel station.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości