Przedstaw się
Zapraszamy na discorda - coś poradzimy.
Do explo chyba jedyne co potrzebujesz to zwiększyć zasięg FSD - jak ybierzesz materiały na tuning u inzymiera możesz lecieć.
Oczywiści ewarto by jeszcze kilka innych rzeczy zrobić ale FSD wystarczy Smile
Odpowiedz
(21.02.2020, 22:01 UTC)Iluvatar napisał(a): Skoro taki fajny temat jest to i ja się troszkę odsłonię Smile
Me imię to Arek.
Trafiłem tu do Was dzięki filmikom na YT taktującym o poradniku totalnym do ED.
Mój rocznik to 77, serie Elity znam od czasów C-64 (a może to była Amiga... sam już nie wiem do końca), gdzie tam się łupało w Elite.
Na mym pokładzie posiadam uzurpatora dowódcę w postaci żony jak i jej dwóch przybocznych w postaci dzieciaków Smile
Generalnie pochodzę z południowo-zachodniej części naszego pięknego kraju, a dokładniej spod okolic Opola, lecz nasz kraj postanowił mnie wysłać na kresy wschodnie, abym tak kontynuował swoją misję na rzecz bezpieczeństwa naszego państwa i w ten oto sposób wylądowałem w miejscowości Chełm (jak ktoś z okolic to można się umówić na przysłowiowe piwo) Smile
Jestem/byłem żołnierzem sekcji rozpoznawczej i tylko tyle mogę napisać (oczywiście mógłbym więcej, ale wtedy musiałbym się u was zjawić i was zastrzelić) Tongue
Cóż więcej mógłbym napisać... jak są jakieś pytania to chętnie odpowiem a tymczasem witam całą społeczność Smile

No coś takiego dopiero doczytałem. Wprawdzie nie rodowity ale jednak Chełm. No to trzeba koniecznie wymienić się doświadczeniami w inżynierowaniu multicannonów przy tzw "świńskim.... tzn piwku.
[Obrazek: 104539.png?1547645238]

We will never forget
Odpowiedz
Witam.
Odpowiedz
Big Grin 
Hej cześć i czołem.
Nazywam się Ignacy i jak na graczy Elity jestem chyba za młody  Tongue . Jestem już od jakiegoś czasu na Discordzie no i postanowiłem że dołączę do frakcji w grze. W Elicie mam dopiero z 50 godzin ale jestem w miarę ogarnięty i robię duże postępy. Chętnie czasem pomogę komuś w jakiejś misji dla Winga  Wink .

PS.: Proszę nie banować gracza radekcz. Nic mi nie zdradził z tajemnic i czegotamkolwiek i jeszcze przekonał żebym wstąpił w wasze szeregi.
Odpowiedz
Biggrin Witam Wink Kris z tej strony. Spore doswiadczenie jesli chodzi o mmorpg, niestety jesli chodzi o latanie w kosmosie totalny newbie Wink Dopiero rozpoczolem tutorial na ps4 ale mysle ze w miare szybko zalapie mimo iz blizej mi do emerytury niz do szkoly Wink pozdrawiam Wink
Odpowiedz
(18.04.2020, 23:32 UTC)Kriss19837 napisał(a):  Dopiero rozpoczolem tutorial na ps4 ale mysle ze w miare szybko zalapie mimo iz blizej mi do emerytury niz do szkoly Wink pozdrawiam Wink

W przypadku Elitki doświadczenie życiowe to niewątpliwie plus. Młodzi gniewni często odbijają się od tego tytułu ze względu na jego wymagania. Życzę przyjemnych chwil w szeregach Hussarii.
Odpowiedz
Czołem! Nazywam się Kosmaty (Dziadu) '83. W gry gram od zawsze ale jedyne space sim jakie kiedyś tam ogrywałem to Freespace, seria X-Wing :p, walczyłem też w Homeworld. Z Elite czekałem na VR więc jestem okropnie w tyle i pewnie już nie nadrobię ale może trochę podgonię. Przegrałem 29h i jestem zachwycony. Na razie gram na klawiaturze i myszy ale niedługo dzień dziecka Biggrin to od żony dostanę jakiś hotas mam nadzieję Tongue Moje ziemskie mieszkanie znajduje się w Mińsku Mazowieckim, może ktoś od nas gra? W każdym razie witam wszystkich serdecznie Biggrin
Odpowiedz
Witam rownież Wink

Dziadostwo (nie kosmate, no ale...) Biggrin

Poprzedmówców róœnież!
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

Odpowiedz
Witam

Paweł, rocznik 74, Zabrze.
Gram w Elite od kilku lat, do tej pory latałem rekreacyjnie bez większego planu, eksploracja i dobra zabawa.
Jeszcze dużo przede mną do odkrycia, zrobienia w grze.
Niemniej nadeszła pora aby podziałać w nieco większej skali niż tylko dla siebie.

Pozdrawiam
Detson
[Obrazek: 51626.jpg]
Odpowiedz
Dzień dobry,

jestem Marcin, rocznik 88 w necie jako Filek lub Filorath (zależy który nick mam wolny Biggrin)
Zawodowo jestem programistą. Latam także w realu małymi samolotami.
Moje marzenie - zostać pilotem liniowym samolotów pasażerskich (czy to się uda, trudno powiedzieć, ale próbuję). Największa przeszkoda to finanse.
W internecie jestem aktywny w świecie symulatorów lotniczych. Prowadzę na YouTube kanał Filek.TV, gdzie wrzucam poradniki do symulatorów lotniczych oraz filmy z realnego latania.

Zainteresowałem się Elitką przez to, że moja społeczność Discorodowa zaczyna w tę grę trochę się bawić. Jestem po tutorialach rootsrata i jakieś tam pojęcie zaczynam mieć, ale wciąż jestem noobem i dużo nauki przede mną, zwłaszcza, że czasu mało. Obecnie robię misje transportowe Wink

Rozważam, żeby dołączyć do Was, tylko nie wiem czy to jeszcze nie za szybko, czy nie jestem zbyt zielony. Zobaczymy. To tyle Smile
Odpowiedz