Liczba postów: 79
Liczba wątków: 0
Reputacja:
11
Platforma:
CMDR: HeIlrider
M.in. EDdiscovery może przesyłać logi automatycznie.
Ręcznie po prostu uploadujesz dzienniki co jakiś czas na stronę.
Ptaszki są dwa - ciało niebieskie odkryte i zamalowane. Wszystko dotyczy danych, które ma EDSM, jeżeli ktoś wleciał do systemu, poskanował, pomalował, to mogą być zaznaczone, ale mapa w grze pokaże je jako undiscovered bez fss, czyli ktoś już dane w grze zrzucił. Ale wyobrażam sobie, że gracz to zrobił z EDSM, czyli w logach EDSM jest, ale wybuchnął po drodze, to będzie odwrotnie, ptaszków nie będzie, ale jako fiesty w grze będą.
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Barsztik
Czołem.
Chciałbym poodwiedzać istniejące na prawdę układy. Z tego co wyczytałem tu i ówdzie, to galaktyka jest w miarę na bieżąco aktualizowana.
Na pierwszy swój cel wybrałem pulsar PSR B1257+12, jako miejsce odkrycia pierwszych planet pozasłonecznych. Niestety nie wiem jak wyszukać ten system w grze. Wpisywanie PSR... nic nie daje. Gwiazda znana jest też jako Lich, ale wpisanie tej nazwy kieruje mnie do systemu FAROAHY.
Czy to ten sam? Chyba nie bo Lich jest w Pannie, a FAROAHY w Capricorni czyli w Koziorożcu.
Czego nie rozumiem? Jak znaleźć ten system? Pomożecie?
Liczba postów: 81
Liczba wątków: 15
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: -Iluvatar- (PC)
I_L_U_V_A_T_A_R_ (PS4)
IluEruu (xbox)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Pytanko mam odnośnie walk z piratami botami.
Czy poziom przeciwnika system dopasowuje do mojego aktualnego posiadania statku? czy tez jest to czysty los, kto mnie próbuje atakować. Chodzi oto czy lecąc Sidewinderem może mnie zaatakować np. Anakonda i czy też może być odwrotnie, czy może zawsze stara się dopasować poziomem przeciwnika?