Zapraszamy do odwiedzin husarskich systemów!
Sprawdź czy nie ma Fuel Rata w pobliżu. 
https://fuelrats.com/i-need-fuel
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Właśnie dotarłem Smile W niektórych systemach próg wpływów na poziomie 65,3 Maskelyne Vision fajna baza, taka polska Smile Pozdrawiam
Odpowiedz
Wróciłem po prawie dwuletniej przerwie do gry i oczywiście przyleciałem tam gdzie już kiedyś należało przylecieć.  Biggrin  Piękna gwiazda i elegancka baza. Przede wszystkim wśród rodaków. Pozdrawiam.
Odpowiedz
W sumie skomplikowane toto.
Na większość kłębiących się pytań (nie ukrywam, że stwierdzenie "powstrzymanie się od wszelkich działań" brzmi dość enigmatycznie) otrzymałem już odpowiedź bo pytania te zadał Pitulek. Dopytam się tylko o USS-y i zbieranie surki z planet. Rozumiem, że eksploracja enkoded/degraded/high degraded czyli eksploracja wraków nie ma, a przynajmniej nie powinno mieć wpływu podobnie jak eksploracja planet (no bo komu; której frakcji to przypisać?).

Jak jednak wygląda sytuacja odnośnie eksploracji innych USS-ów? Np distress call czy convoy dispersal pattern thread 2? W pierwszym wypadku od czasu do czasu za dostarczone paliwo można otrzymać rzadką surkę w postaci "sygnałów" tudzież "transmisji" więc warto, a w drugim nie tylko rzadkie materiały ale i sporo kaski (jak się człek spręży to i melonik kredycików z kwitów wpaść może).

Ostatnia sprawa to patrolowanie "development coś tam" czyli strukturę badawczą. Też można nieźle się obłowić plus nabić rangę Smile

W sumie to nie zależy mi jakoś szczególnie na szybkiej odpowiedzi bo na jakiś miesiąc wyprowadziłem się wraz z większością swej floty 300 ly dalej by "zasłużyć się" federacji Wink Kiedyś jednak wrócę i... nie chciałbym bruździć, a bez stosownej wiedzy...
Jak to w marwoju mawiali → śpisz a podpadasz Wink
Odpowiedz
edited...
Odpowiedz
dzień dobry własnie przybyłem dowiedziałem się o was dwa dni temu. Podróż 160Ly. Dobrze wyposażona baza, ładne widoczki. Możliwe że zostanę w okolicy na dłużej Wink
Odpowiedz
Cóż za wspaniała sobota! Zostałem niniejszym przyjęty do frakcji jako młody kadet Biggrin Jako że stawiam pierwsze kroki w Elite to świetnie się składa, jak dożyję przelot do naszego systemu to przywitam się z każdym z osobna Smile Niebawem wyruszam, do zobaczenia Biggrin
Odpowiedz
Dawaj dawaj - tylko nie zapomnij o Fuel Scoop Smile
Odpowiedz
Oto dotarłem! Witam wszystkich serdecznie Smile Przy lądowaniu przywaliłem w konstrukcję ale dotarłem cały Smile Opuściłem system startowy gry XD
Odpowiedz
Taka ciekawostka z obecnej bety czyli dwójki.
W systemie Kopernik w pierścieniu B planety A7 jest całkiem przyzwoity hotspot tritium co ukazuje poniższy obrazek
[Obrazek: DBC7FADC6DB29958601909303E93BDB4FA227DE1]
Również w pierścieniu A2 jest hotspocik ale maluśki i pojedynczy.
Ciekawe czy tak będzie też po wprowadzeniu aktualizacji, gdyż można całkiem fajnie ustawić tam lotniskowiec i mieć naprawdę wszystko "pod ręką"
[Obrazek: A69D39103801F08D9CDBD3C17CCC1FB4D90FBCC0]
Odpowiedz