Przedstaw się
Ja jestem jak najbardziej za Smile no ale póki co czekam na przyjecie do was Smile
[Obrazek: 195054.png]
Odpowiedz
No Cześć.
Zwodnik Paweł rocznik 92 ze śląska, gram na PS4.
W Elitke gram od jakiegoś tygodnia, także jestem jeszcze kompletnie zielony jakby nie było, ale uwielbiam klimat podróży po kosmosie czy to w grach czy książkach i filmach. W tygodniu jak już gram to wieczorami, a w weekendy jak jest jakaś wolna chwila.
Wole Pogadać niż pisać (można załatwić coś szybciej i łatwiej się dogadać moim zdaniem Biggrin).
Odpowiedz
Witam wszystkich,
Łukasz, rocznik '87, mieszkam w Bydgoszczy.
Prywatnie ojciec 2-latka, stąd zazwyczaj w tygodniu rozpoczynam grę najwcześniej od ok. godz. 22, a w weekendy, z różnych względów, bardzo nieregularnie Wink
Służbowo praca projektowo-wykonawcza w budowlance.

Elitkę staram się ogarnąć od listopada zeszłego roku, z czego z 4-6 miesięcy z dala od bąbla. Obecnie w drodze powrotnej z DW2, gdzie starałem się zapewniać rolę fuel rata i hull sealsa - co będę się również starał wykonywać po powrocie. 

Dotychczas, z wyłączeniem okresu DW2, starałem się ogarniać ED solo, co się w miarę udało jednak z biegiem czasu stało się mega nudne (chociaż przyznam nie liznąłem jeszcze sporego kawałka, jaki serwuje ED).
Widzę jednak, że macie na rozwiązanie tego typu problemów sporo pomysłów Biggrin

o7
[Obrazek: 196481.jpg]
Odpowiedz
Cześć wszystkim,

Z tej strony Krzysiek, 28 lat. Mieszkam we Wrocławiu, pracuję jako motorniczy(mam swój własny pojazd, którym steruję, niestety nie w kosmiesie xD ). Z racji zawodu ilość czasu na grę mam ograniczony. Jestem totalnie zielony w DE. Wcześniej grałem jakiś czas w Eve. Na razie oglądam filmy na yt i trenuję niż gram, z czasem wylecę już w normalną przestrzeń Wink
Odpowiedz
Haj.
Wróciłem do gry chyba w sierpniu tego roku po kilku miesiącach przerwy ze względu na kolegę z pracy, który kupił ED i musiałem sobie przypomnieć co nieco żeby mu tłumaczyć Wink No i tak zostałem i nawet pykłem range Elite w explo Tongue
31 lat, Śląsk.
[Obrazek: 135016.png]
Odpowiedz
Witam wszystkich pilotów!

Gram od niedawna, jednak gra mnie iście oczarowała, mieszkam w Gdańsku, mam 26 lat.
Z zawodu grafik, projektant stron internetowych. Chętnie w wolne weekendy przy piwku porobię wingowe misje, jeżeli mnie wprowadzicie, bo przyznaje otwarcie że jeszcze wiele mechanik gry muszę poznać Smile

Pozdrawiam
Odpowiedz
Spoko, wprowadzimy u nawet wyprowadzimy . HKL się w tym specjalizuje Smile
Odpowiedz
Witam szacowne grono pilotów!

Tomasz, rocznik '70. Mieszkam w Koninie. W Elite gram od tygodnia. Największy mój problem to... czas. Możecie się mnie spodziewać w akcji o różnych porach dnia i nocy. Czasami niestety mogę mieć małe lub większe przerwy, ale postaram się być pomocny skrzydlatej husarii.

Do zobaczenia w galaktyce!
Odpowiedz
(17.09.2019, 11:57 UTC)Thomas Bittern napisał(a): Witam szacowne grono pilotów!

Tomasz, rocznik '70. Mieszkam w Koninie. W Elite gram od tygodnia. Największy mój problem to... czas. Możecie się mnie spodziewać w akcji o różnych porach dnia i nocy. Czasami niestety mogę mieć małe lub większe przerwy, ale postaram się być pomocny skrzydlatej husarii.

Do zobaczenia w galaktyce!

Witam, przeddmowcow rowniez Wink

Chorzen, Maliniec, okolice k.Wyszynskiego - dobrze znane mi okolice (rodzina) - wlasnie mi przypomniales, ze od 4 miesiecy sie tam wybieram Wink
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

Odpowiedz
Witam serdecznie seba rocznik 82 Małopolskie zaczynam przygodę z Elite chciałbym  jak najwiecej dowiedziec sie o tej grze chyba trafilem w dobre miejsce Tongue 
pozdrawiam
Odpowiedz