Przedstaw się
Ahoj komandorzy. Z tej storny krzysiek z 94 roku. Obecnie stacjonuje na slasku. Oprcz standarowego zainteresowania jakim sa gry dochodza u mnie jeszcze ksiazki i gotowanie. Licze na mila i owocna wspolrace z grajacymi niebieskimi ze strefy "k"
Odpowiedz
Witam na pokładzie
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Hej. Z tej strony Coornik rocznik '72. Może kiedyś już lataliśmy razem - dawno temu trochę lat w EVE gralem Smile
W RL zajmuję się IT (zawodowo) oraz wieloma innymi rzeczami hobbystycznie (elektronika, IoT, fotografia itd...).
Nie lubię pisać - wolę komunikację głosową, ale jak na razie na Discordzie jakoś Was mało, albo moje pory są mało odpowiednie Wink
Do zobaczenia/usłyszenia.
Odpowiedz
@Paniks w takim razie witam kolejnego "niebieskiego" na Husarskim podwórku Smile
Odpowiedz
na discordzie więcej osób jest wieczorami - polecam dwa kanały - Bar i Doki , zwykle jak ktoś tam siedzi to zawsze ktoś inny zajrzy choćby się przywitać wtedy od razu atakuj Smile
Odpowiedz
(30.08.2019, 08:07 UTC)ronin_htd napisał(a): @FLIGO witamy na Husarskim forum Smile

Nie krępuj sie zajrzeć do Biblioteki i Baru.

W razie problemów śmiało zadawaj pytania Smile

Dzięki. Smile

(30.08.2019, 08:09 UTC)Brachu napisał(a): @FLIGO

Witam na pokładzie.

Na discorda też zapraszamy.
Jasne skorzystam, dzięki. Smile
Odpowiedz
(30.08.2019, 12:39 UTC)Coornik napisał(a): Hej. Z tej strony Coornik rocznik '72. Może kiedyś już lataliśmy razem - dawno temu trochę lat w EVE gralem Smile
W RL zajmuję się IT (zawodowo) oraz wieloma innymi rzeczami hobbystycznie (elektronika, IoT, fotografia  itd...).
Nie lubię pisać - wolę komunikację głosową, ale jak na razie na Discordzie jakoś Was mało, albo moje pory są mało odpowiednie Wink
Do zobaczenia/usłyszenia
Widzę, że udało się trafić Smile Fly safe CMDR
Odpowiedz
Czołem . Tutaj Michał, rocznik '88. Z wykształcenia kulturoznawca, z zawodu (obecnie) technik-specjalista od multimediów (teatr, etc.) Zainteresowania mam dość szerokie (a może trafniej: interesuje mnie eksploracja rzeczy mi nieznanych), ale w kontekście Elitki, prym wiedzie umiłowanie sci fi (z naciskiem na sci) i żeglugi kosmicznej (tak, przyznaje się z lekkim zażenowaniem że chciałbym być Pirxem albo i samym Ijonem Tichym) Pozdrawiam wszystkich. Stopy próżni pod kilem i godspeed !
Odpowiedz
Dobry zastałem Jolke?

Jestem Wojtek '89 i łącze się z KRK. Aktualnie prowadze własną firmę zajmującą się głównie produkcją filmowo/telewizyjna. A takżei foto i projektowanie grafik, stron internetowych.
Zainteresowania? Jak to mówią wszystko na raz a nic zarazemBiggrin nie ma czasuy na zainteresowaniaSad Ostatnio przypomniałem sobie o tej grze (w którą nie nagrałem się za długo) i po wielu latach postanowiłem dać jej jeszcze jedną szansę. Teraz bardziej wciąga jak człowiek starszyBiggrin
Odpowiedz
Cześć! Kuba z tej strony, najprawdopodobniej najmłodszy husarz (2003) wśród grona starszych panów Biggrin. Pochodzę i mieszkam w Poznaniu. Interesuję się lotnictwem i z tym chciałbym wiązać przyszłość zawodową.

geneza nicku jest bardzo prosta, bo pochodzi od nazwiska, a jako że musiałem w internetach odróżnić się od ojca, to dodano przedrostek "młody" Smile
Odpowiedz