Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Bo devsi jeszcze nie odblokowali wybranych systemów gdzie gracze mogliby znaleźć jakieś wskazówki - pamietacie ze Thargoidów tez nikt nie widział bo się nie dało wlecieć do całego sektora w kosmosie?
Niestety obawaim się że za dwa lata devsi umieszczą jakiś statek z zaszyfrowaną wiadomością - jakieś info na forum i bach - macie swój kontent który wam obiecaliśmy że będzie za dwa lata - bardzo się napracowaliśmy...
Nie wiem, czy się nie wygłupię teraz, ale ciśniemy to Ancate, praktycznie codziennie latam do Run, ale oczywiście, jak to się ze mnie śmiał ostatnio @MAGNUM354 bez oglądania mapy - a tu dzisiaj sprawdzić chciałem jedną stację, czy na niej wyląduję i proszę - gazowy gigant, ósmy księżyc z pierścieniami...
(21.05.2019, 17:33 UTC)Pajk napisał(a): Nie wiem, czy się nie wygłupię teraz, ale ciśniemy to Ancate, praktycznie codziennie latam do Run, ale oczywiście, jak to się ze mnie śmiał ostatnio @MAGNUM354 bez oglądania mapy - a tu dzisiaj sprawdzić chciałem jedną stację, czy na niej wyląduję i proszę - gazowy gigant, ósmy księżyc z pierścieniami...
Widać ktoś patrzy  I co sprawdziłeś?:>
poleciałem, ale bez DSS - tam trzeba zeskanować pierścień na początek
21.05.2019, 19:51 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.05.2019, 20:17 UTC przez TRAWA.)
(21.05.2019, 19:36 UTC)Pajk napisał(a): poleciałem, ale bez DSS - tam trzeba zeskanować pierścień na początek
OK będę tam za 5 min
EDIT: nie ma nic ciekawego
a może trzeba zrobić akcję podobną, do tej, kiedy szukaliśmy voyagera? czeszemy cały obszar wokół księżyca i jego pierścieni, może to jednak jest ten system?
(22.05.2019, 00:22 UTC)Pajk napisał(a): a może trzeba zrobić akcję podobną, do tej, kiedy szukaliśmy voyagera? czeszemy cały obszar wokół księżyca i jego pierścieni, może to jednak jest ten system?
Kwestia 8-mego ksiezyca moze (ale nie musi) byc pewna pulapka. Rozmawialem kiedys z jednym graczem, ktory mial Elite po niemiecku. W ich jezyku, informacja z codexu mowi nie tyle o ksiezycu (Mond), co planecie.
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy
mogli źle przetłumaczyć, trzeba się dobrać do oryginału po angielsku, dla mnie Run pasuje jak ulał.
(23.05.2019, 20:47 UTC)Dziadostwo napisał(a): (22.05.2019, 00:22 UTC)Pajk napisał(a): a może trzeba zrobić akcję podobną, do tej, kiedy szukaliśmy voyagera? czeszemy cały obszar wokół księżyca i jego pierścieni, może to jednak jest ten system?
Kwestia 8-mego ksiezyca moze (ale nie musi) byc pewna pulapka. Rozmawialem kiedys z jednym graczem, ktory mial Elite po niemiecku. W ich jezyku, informacja z codexu mowi nie tyle o ksiezycu (Mond), co planecie.
To ja tutaj chcialbym wrocic do wczesniejszych przemyslen. Sa systemy gdzie zamiast gazowych gigantow sa zimne gwiazdy (np brazowe karly) i one tez czasami maja kilka satelitow, ale de facto sa to ich wlasne planety.
Pozostałości z bazy Ludzko-Thragoiddzkiej na Soontill.
"This is rumoured to be the site of the CIEP base. Some stories claim a combined Human-Thargoid project took place here."
Chyba faktycznie zagadka została rozwiązana
Więcej info na Wiki
|