Interstellar Initiative - Bridging The Gap
(17.05.2019, 09:00 UTC)Pajk napisał(a): No i mamy "nowy rodzaj" CG:
https://www.elitedangerous.com/news/galn...ommodities

dostarczamy to, co znajdziemy w ruinach Guardianów na stację.
Takiego grindu to nie pamiętam - jeżdżenie cały dzień SRV od statku - do statku - od statku - do statku i wożenie po 2T złomu,

Się postarali. A w tle uzyskanie licencji na tech brokera na megashipie.

No coż - nie powiem żebym był tym jakoś szczególnie zaskoczony Biggrin . Dostaliśmy dłuższe CG tylko, że "z fabułą".
Pracując ze mną można zarobić 2 rzeczy: kredyty...albo kulkę w łeb. Statystycznie - to drugie zdarza się częściej, ale nie ma zabawy bez ryzyka, racja?

DZIENNIK POKŁADOWY
Odpowiedz
To kto jeszcze nie wie niech leci do tego Zende i wyladuje na tym autobusie. Dostaniecie decala ktory jest chyba do tej pory najlepsza czescia tego II Smile
Odpowiedz
Megaship wystartował 09.05 z Zenda, wylądował już w Synuefe EN-H d11-96. Teraz największe harcory zbierają złom w ruinach - na razie uzbierali niecałe 18 tys. ton, pasek Tier 1 i ledwo się pokazał. Chyba devsi zbyt optymistycznie podeszli do tego CG Smile
Odpowiedz
No jeśli postawili takie same wymogi jak przy zwyczajnym handlowym CG...to mogą się trochę rozczarować xD
Pracując ze mną można zarobić 2 rzeczy: kredyty...albo kulkę w łeb. Statystycznie - to drugie zdarza się częściej, ale nie ma zabawy bez ryzyka, racja?

DZIENNIK POKŁADOWY
Odpowiedz
Czasami robili takie numery, jak było CG na rary, też nie szło zrobić, nawet używając naszych sztuczek.
Jedynie nasze CG się udało, ale to i tak cudem - pamiętacie te kolejki tirów do załadunku? Ale była jazda, łezka się w oku kręci...
Odpowiedz
A potem się okazało, że CG jest zaliczane po wbiciu pierwszego Tiera, a pozostałe to już tylko nagrody dla graczy Wink
Odpowiedz
Jeden rodzaj pojazdu z 2t ładowności i słabym we wszystkim, co się robi na planerach w roku 3305. Marnie deweloperzy widzą życie w przyszłości. Biggrin

Jak zbierałem tym dziadostwem materiały od Guardian, to myślałem, że mnie szlag jasny trafi, kiedy łazik koziołkował od strzałów dronów. Nikt mnie nie namówi, żeby tam wrócić tym złomem.
Odpowiedz
(17.05.2019, 15:13 UTC)Samotnix napisał(a): Jeden rodzaj pojazdu z 2t ładowności i słabym we wszystkim, co się robi na planerach w roku 3305. Marnie deweloperzy widzą życie w przyszłości. Biggrin

Jak zbierałem tym dziadostwem materiały od Guardian, to myślałem, że mnie szlag jasny trafi, kiedy łazik koziołkował od strzałów dronów. Nikt mnie nie namówi, żeby tam wrócić tym złomem.

Nie polecam latać po Guardian Structure i strzelać się z czymkolwiek tylko zbierać  towar w Ancient Ruins(!)

Przykładowy systemy to:
SYNUEFE LY-I B42-2 (planeta C2) - Z Fikusem polecamy [1] i [2]
90 LY od systemu z CG.
[Obrazek: 15654.jpg]
Odpowiedz
A Sentinele są znerfione i ich strzały już nie przewracają łazika Smile
Odpowiedz
Ale ostatnio mialem wrazenie za to ze ich rakiety mijaja sie z PD, jak bylem pierwszy raz to mnie zadna rakieta chyba nie trafila a zrobilem wtedy 8 kursow.
Odpowiedz