Inara.cz nie kłamało. Jest polska ekipa, więc dobrze byłoby dołączyć.
To teraz szczegóły:
Imię: Krzysztof
Nick: GrandpaAquaman
Rocznik: 79
Coś o mnie:
- Dom: Sol, Ziemia, Polska, śląskie, Łaziska Górne
- Praca: testowanie oprogramowania. Nick nadany w sumie w pracy, bo stary juz jestem, a w ekipie mamy przezwiska z komiksów DC. i tak juz zostało.
- Prywatnie: ojciec próbujący znaleźć czas na granie w gry. Przeważnie późnymi wieczorami.
Dotychczas fan Fallouta.
Po przeczytaniu serii książek z Honor Harrington i Jamesem Holdenem, naszło mnie na oderwanie się od Ziemi i sprawdzenie gier zalegających na moim Steam. Jako że Fallout przyzwyczaił mnie do eksploracji, szukałem gier, które pozwalają na włóczęgę i podziwianie widoków.
Przez parę miesięcy próbowałem EVE, ale eksploracja temtejszego kosmosu to dla mnie za duża nerwówka. Na dłużej i w sumie do teraz został NoMan's Sky, bo podziwiam jak deweloperzy rozwijają ten produkt mimo początkowej klapy.
- EliteDangerous: grę kupiłem razem z Horizons w grudniu 2018, na jakiejś promocji w steam. Na początku odpaliłem i odstraszyło mnie sterowanie. Klawiszologia prawie jak w starym dobrym FreeSpace. Wróciłem, nauczyłem się latać, aktualnie około 50h nabite, dużo czytam, bo co chwila czegoś nowego się dowiaduję. Nie jestem zbyt bogaty, latam DiamondBack Explorerem. Ostatnio robię głównie dłuższe trasy z "turystami", żeby mieć na moduły.
Rozpisałem się. wystarczy. To teraz trzeba doczytać jak do Was dołączyć w grze