11.04.2019, 16:05 UTC
|
Przedstaw się
|
|
16.04.2019, 20:06 UTC
Witam wszystkich.
W Elite ostatni raz grałem jakieś ćwierć wieku temu na Amidze...no dobra taki żart. Myślałem o tej grze sporo, i żona mi kupiła pod choinkę ![]() Interesują mnie głównie misje handlowe i eksploracja, jeśli zostanę członkiem Husarii to HKL to coś dla mnie.
17.04.2019, 09:06 UTC
No normalnie HKL jakiś renesans ostatnio przechodzi. Skromnie powiem że jesteśmy z siebie dumni
18.04.2019, 09:04 UTC
Cześć, jestem Mateusz, mam 27 lat... no dobra w sierpniu 28
![]() W Elite gram od czasu ostatniej promocji na PS4, czyli ok. 6 tygodni. Na ED trafiłem zupełnie przypadkowo szukając informacji czy warto zainteresować się No Man's Sky, a oglądając jakiś materiał o NMS dowiedziałem się, że "jest gra bardziej poważna" - i wpadłem pod horyzont zdarzeń Elite Dangerous ![]() Nie mam określonego stylu rozgrywki, ale jestem graczem pokoju, tzn. głownie handluje, transportuje towary, ludzi, oraz liznąłem trochę eksploracji.
18.04.2019, 10:08 UTC
Z przywitaniem czekałem aż pojawi się nasza ambasada na husarskim forum.
Witajcie, CMDR SirMicho z tej strony z sojuszniczej frakcji Lem Future Tech. Mam 38 lat (jeszcze przez chwilę) i latam na PS4. Większość czasu poświęcam obecnie na działaniach wspierających rozwój frakcji, czyli za sterami są to głównie misje, a po wysiadce z kokpitu planowanie dalszych działań. Jeśli miałbym określić swój styl latania to raczej latam w charakterze kuriersko-handlowym, ale nie stronię również od polowań na piratów czy udziału w bitwach. Latam na PS4. Serię Elite poznałem w latach młodzieńczych za sprawą Frontier: Elite II. W obecną odsłonę gram mniej więcej od premiery na PS4.
18.04.2019, 20:26 UTC
Witam Serdecznie,
Na poczatku - przepraszam za brak polskich znakow. Podobnie jak niektorzy Koledzy mieszkam w UK i przyszlo mi dzialac na tutejszych klawiaturach... Troche sie nieswojo czuje gdyz mozna by rzec ze wchodze miedzy mlodych w starym, zakurzonym mundurze rodem z Frontier First Encounters, na ktorym wisza odznaczenia swiadczace o tym ze calym swoim sercem i kadlubem wspieralem systemy niepodlegle. Moim systemem jest Phkeda, pewnie malo kogo interesuje ten urwis wsrod gwiazd... ...jestem z epoki gdzie na jedynym forum o Frontierze (Glownie FFE) wymienialismy sie z Komandorami sejwami zeby podzielic sie swoimi przezyciami. To byl nasz jedyny online wtedy. Mam nadzieje ze znajdziecie miejsce dla mnie i bedzie ze mnie jeszcze jakis pozytek. Troche zajela mi przesiadka z drugiego do trzeciego Vipera, ale powoli odzyskuje czucie w palcach po dlugiej przerwie... Z calej sily cieplo chce wszystkich powitac i niezmiernie sie ciesze ze tworzycie spolecznosc zrzeszajaca fanow gry komputerowej ktora uksztaltowala moje pojecie i szacunek do kosmosu. Cmdr. Lightmun
18.04.2019, 20:36 UTC
Chłopie, tu większość ma mundury pamiętające Frontiera na Atari i Amidze. Wbijaj do Husarii, my oferujemy przesiadkę w jeden wieczór
18.04.2019, 20:38 UTC
(18.04.2019, 20:36 UTC)Pajk napisał(a): Chłopie, tu większość ma mundury pamiętające Frontiera na Atari i Amidze. Wbijaj do Husarii, my oferujemy przesiadkę w jeden wieczór Wlasnie takie mam wrazenie jakby zaraz mialy mnie powitac znajome mordy... pierwsza dyskietke od babci dostalem wlasnie na Amige 500 ha! Fajnie ze tu trafilem.
18.04.2019, 22:02 UTC
(18.04.2019, 20:38 UTC)Lightmun napisał(a): Wlasnie takie mam wrazenie jakby zaraz mialy mnie powitac znajome mordy... pierwsza dyskietke od babci dostalem wlasnie na Amige 500 ha! Fajnie ze tu trafilem. Niektórzy na TAKICH sprzętach zaczynali pszygodę z ELITE
18.04.2019, 23:11 UTC
(18.04.2019, 22:02 UTC)-PAQ- napisał(a):(18.04.2019, 20:38 UTC)Lightmun napisał(a): Wlasnie takie mam wrazenie jakby zaraz mialy mnie powitac znajome mordy... pierwsza dyskietke od babci dostalem wlasnie na Amige 500 ha! Fajnie ze tu trafilem. No i ja potwierdza! Katowalo sie Amige jak trzeba, a na wspomnienie dzwiekow wiatru na Sirocco Station do dzis mi wlosy deba staja! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? | Mathias Shallowgrave | 313 | 58,609 |
18.10.2025, 12:29 UTC Ostatni post: ULISSES77 |
| No to się narobiło! ED za darmo! | Levisq | 2 | 1,170 |
14.11.2020, 18:50 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| [cqc] ciekawa sprawa, czy da się mieć tak mocne tarcze? | kris750PL | 2 | 939 |
16.09.2019, 19:36 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
| tak dla humoru oto co mi się przytrafiło | kris750PL | 6 | 1,536 |
23.08.2019, 16:04 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
|
|
Gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play! | Mathias Shallowgrave | 8 | 2,900 |
30.07.2019, 17:22 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

.png)
.png)
.png)
.png)
MOJE ODZNAKI![[Obrazek: RNKMIRD.png]](https://i.imgur.com/RNKMIRD.png)
![[Obrazek: 30866.png]](http://inara.cz/data/sigs/30/30866.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
![[Obrazek: E5QT3y3.png]](https://i.imgur.com/E5QT3y3.png)