Przedstaw się
Czołem Rodacy!  Smile

Na początek dziękuje serdecznie za zaakceptowanie mnie do waszej elitarnej społeczności.
Jestem (wciaż jeszcze) trzydziesto-ileśtam letnim patriotą na wygnaniu (zarobkowym) w Wielkiej Brytanii.
Gram w Elite od niedawna na PC. Póki co, jeszcze sie nie mam czym pochwalić, jednak nie omieszkam jak tylko znajdzie sie powód Wink
Po zwiedzaniu najblizszej okolicy i operacjach wydobywczych w ASP Explorerze, przesiadlem sie do Krait'a którego obecnie usiłuję dopieścić.
Jestem otwarty na propozycje wspólnych wypraw oraz różnego rodzaju operacji. Chętnie i z pokorą przyjmę porady i sugestie dotyczące gry.
Nie uzywam Discorda ( fatalna polityka prywatnosci, liczne wpadki z danymi uzytkownikow, software klient zbyt ciekawski i niepotrzebnie węszący po moim systemie)
zatem w czasie rzeczywistym najlepiej ze mna pogadac na teamspeak lub w comms w grze. A jak sie komuś nie śpieszy to chętnie odpisze na wiadomość tutaj.

Pozdrawiam wszystkich asów przestworzy i do zobaczenia w jednym z husarskich systemów Smile
[Obrazek: C4Us4XW.png]
We are all but avatars of our future selves.

Odpowiedz
Witam. Jak z nicka wynika - mam na imię Michał. Gram w Elite od pojawienia się wczesnej bety i jako fan Frontiera na Amidze nie mogłem się doczekać nowej Elity.  Jestem starym graczem, zawód: fotoraf, pilot drona, mieszkam w górach w malej wiosce, gdzie życie płynie wolno.
Odpowiedz
(17.03.2019, 14:43 UTC)MISIEK JABBA napisał(a): Witam. Jak z nicka wynika - mam na imię Michał. Gram w Elite od pojawienia się wczesnej bety i jako fan Frontiera na Amidze nie mogłem się doczekać nowej Elity.  Jestem starym graczem, zawód: fotoraf, pilot drona, mieszkam w górach w malej wiosce, gdzie życie płynie wolno.

Siema :Smile Dzieki za ciepłe przywitanie. Skoro jestes starym graczem to domyślam się że jesteś kopalnia wiedzy i porad ?A jako pilot drona, śiwetnie zorientowany w kwestiach pilotażu?
Ja tez latam dronami, nic poważnego, (ani drogiego ;P ) tak sie czasem lubie powygłupiać w parku tanimi chinskimi latadłami.
Miejmy nadzieje że będzie okazja polatać razem w skrzydle :Smile
Pozdrawiam.

Odpowiedz
witamy nowych Pilotów...

@3ND3R ... nasze forum jest olbrzymią kopalnią wiedzy i porad , znajdziesz tutaj... w zasadzie wszystko Smile

@MISIEK JABBA ... coś na temat małych wiosek w górach to wiem.. sam rzuciłem miasto dla takiego życia Wink
moja wioseczka w Karkonoszach Smile
a co do Frontiera z Amigi... to sporo nas tu jeszcze z C64 Wink

@KREATOR1000 ... witam "prawie" sąsiada Wink ... a złoty pociąg znów odjechał tunelem do innego tunelu Wink
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
(18.03.2019, 07:08 UTC)Indygo napisał(a): @KREATOR1000 ... witam "prawie" sąsiada Wink  ...  a złoty pociąg znów odjechał tunelem do innego tunelu Wink
Hejka 
to miło spotkać krajana w tak wielkim wszechświecie Rolleyes Pociąg odjechał i to własnie chyba o to chodzi.....  Sick  Biggrin
Odpowiedz
(17.03.2019, 15:14 UTC)3ND3R Wiggin napisał(a):
(17.03.2019, 14:43 UTC)MISIEK JABBA napisał(a): Witam. Jak z nicka wynika - mam na imię Michał. Gram w Elite od pojawienia się wczesnej bety i jako fan Frontiera na Amidze nie mogłem się doczekać nowej Elity.  Jestem starym graczem, zawód: fotoraf, pilot drona, mieszkam w górach w malej wiosce, gdzie życie płynie wolno.

Siema :Smile Dzieki za ciepłe przywitanie. Skoro jestes starym graczem to domyślam się że jesteś kopalnia wiedzy i porad ?A jako pilot drona, śiwetnie zorientowany w kwestiach pilotażu?
Ja tez latam dronami, nic poważnego, (ani drogiego ;P ) tak sie czasem lubie powygłupiać w parku tanimi chinskimi latadłami.
Miejmy nadzieje że będzie okazja polatać razem w skrzydle :Smile
Pozdrawiam.

Właśnie o to chodzi, że kopalnią wiedzy nie jestem mimo, że gram od dawna. Wbijałem sobie do tej pory rangę w Empire robiąc misje podczas tygodniowych 3-4 godzinnych posiedzeń i z horizons praktycznie nie korzystałem prócz lądowania na kilku planetach. Dlatego to ja się dowiem czegoś na temat inżynierów czy kopania. Nie jestem maniakiem tutoriali bo szkoda mi na to czasu. Może to źle ale tak niestety jest Smile

(18.03.2019, 07:08 UTC)Indygo napisał(a): @MISIEK JABBA ... coś na temat małych wiosek w górach to wiem.. sam rzuciłem miasto dla takiego życia Wink
moja wioseczka w Karkonoszach Smile
a co do Frontiera z Amigi...  to sporo nas tu jeszcze z C64  Wink

Ja w Górach Suchych czyli część Kamiennych a po drugiej stronie wiochy są już Sowie. Niedaleko Adrspach, Stołowe, pewnie tak jak u Ciebie jest przepięknie, cisza i spokój - idealne warunki do życia. I też uciekłem z Wielkopolski gdzie mieszkałem całe życie.
Odpowiedz
Brzostów k. Jarocina pozdrawia Wink

Uciekłem z Gdyni...
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Pozdrawiam Brzostów!

Ja jestem z Opola - Stolicy polskiej piosenki Smile Note Note Note Note Note

Jak, koło Jarocina to muzyki i koncertów tez Ci chyba nie brakuje Wink 

Co sie stało z Gdynia ? dlaczego uciekles ?

(23.03.2019, 12:16 UTC)USSER-PL napisał(a): Brzostów k. Jarocina pozdrawia Wink

Uciekłem z Gdyni...

Odpowiedz
Cześć wszystkim pilotom!

przede wszystkim bardzo dziękuję za przyjęcie do społeczności.
Jestem rocznik 74 i mieszkam w górach blisko Babiej Góry. Gram już w Elite kilka lat z dużymi przerwami - do tej pory samotnie ale mam nadzieję, że już od teraz nie Smile
Próbowałem w Elite trochę handlu i eksploracji ale ze względu na rodzinkę gram niewiele (ok 3 godzin dziennie).
Jestem fanem fantasy, modelarstwa i oczywiście Elite Smile
W grze dorobiłem się Anacondy i nią głównie latam

Do zobaczenia w grze Smile
Odpowiedz
żeby nie grac samotnie musisz wchodzić na nasz serwer discord i na kanałach głosowych zwykle ktos wieczorami siedzi.
Odpowiedz