Liczba postów: 35
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: GLOBERES
Globere
Dzięki za pomoc, latam na ps4 i komputer mam w innym pokoju gdzie czasem żona gra więc jeśli będę miał możliwość to wejdę na discorda, dzisiaj jednak chyba nie dam rady ale oglądałem po angielsku trening no i myślę że dam radę dzięki za pomoc a i jak by co to aplikowalem do husarii
Liczba postów: 35
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: GLOBERES
Globere
Witam a czy ktoś kiedyś próbował przewozić pasażerów?
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Wito662
Czy bąbel zamieszkały z jakimś czasem się poszerza czy od początku gry wygląda tak jak teraz? Jest jakiś system przejmowania i budowania stacji na niezamieszkałych systemach?
Systemu, jako takiego, nie ma. Wraz z rozwojem gry dochodzą jednak różne nowe instalacje. CG (community goals) zgłaszane przez społeczność czasami polegają na wykoaniu zadań, których sukces powoduje powstanie nowych stacji, czy innych miejsc w galaktyce. Z tego, co pamiętam, to rozbudowa kolonii spowodowała budowę naziemnych stacji po drodze do niej, gdy się okazało, że może to być potrzebne graczom latającym te drobne 22k ly w jedną stronę. No i nasz sławny w całej galaktyce Bar 11 Parseków to też wynik naszego CG.
18.01.2019, 07:41 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.01.2019, 08:10 UTC przez Scarlet Yuri.
Powód edycji: Maskowanie wulgara
)
Ok, to i ja mam pytanie. Moja ulubiona Pani Inżynier Selene wymaga odemnie 10 ton Painite. Niby trzeba tego szukać w pierścieniach metal rich pristine i w ogóle, ale wczoraj latałem godzine po pierścieniu tego typu i nic, nawet śladu tego. Znalazłem na Wiki info gdzie jest hot spot z Painite, ale jest całkiem daleko dla mojego statku górniczego.
I teraz pytanie: Czy jakiś Husarz spotkał się w naszych ukladach z hot spotem Painite?