Distant Worlds II
Do 18 stycznia czas.
Odpowiedz
Wczoraj jak już serwery wstały to przeleciałem z 1000 Ly ale ciągłe disconnecty mnie zniechęciły, zatrzymałem się chyba 1 skok od The View, znów DC i odpuściłem. Oby dzisiaj było stabilniej to sobie dolecę a do ziemniaka i może poeksploruję okolicę. Na razie nic ciekawego, może będzie first mapped na kilku water worldach ale jesteśmy za blisko żeby coś odkryć.
Odpowiedz
Ja to chyba przyfarciłem wczoraj bo ani razu mnie z gry nie wyrzuciło ani jednego DC nie miałem i sobie spokojnie w OPEN leciałem i leciałem i przeleciałem z 3k ly Smile
I`m Going Back To Maskelyne Vision...Where I Only Die A Little Every Day.
Odpowiedz
Do 18
Okej dziękuję ^^
Odpowiedz
Ja teraz kieruję się a dwa ostatnie punkty widokowe i lecę na WP2. Ta, na stacji uzupełnię zapasy i polecę zbierać na planety materiały na syntezy
Odpowiedz
Ja zatrzymałem się wczoraj skok przed The View- dziś po doleceniu do Cycladi będę chciał odbić do The Bug Nebula
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
Godzina 12:13
start z grupy fleetcomm
kierunek omega Nebula PD-S B4-0

JeeeeeJ Biggrin Biggrin
Odpowiedz
Ja dopiero wystartuję wieczorem Sad najpierw trza jakieś piniondze zarobić...
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
a co tam za masakra byla przy starcie DW2?

Slyszalem, ze sie rzucili na niewinnych 'Magellanow kosmosu' i wycieli ich w pien Smile
Odpowiedz
(14.01.2019, 12:35 UTC)Pueblo napisał(a): a co tam za masakra byla przy starcie DW2?

Slyszalem, ze sie rzucili na niewinnych 'Magellanow kosmosu' i wycieli ich w pien Smile

Odgryzlismy się palac do golej ziemi serwerownie ED. 

Dolecialem 1 skok za The VIEW. Prawie się rozbiłem skanujac punkt turystyczny na planecie. Okazuje się że 3G jest bardziej zdradliwe niż 6G.
Odpowiedz