Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
25.09.2018, 20:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.09.2018, 13:58 UTC przez MAGNUM354.)
Cokolwiek narysujemy na mapie galaktyki to już będzie tylko kopia... i już nie wywoła takiego zainteresowania. Wasze posty przypominają mi zachowanie dzieci - oooo on ma watę cukrową - ja też chce...
Sorki za takie małe pesymistyczne podejście ale my mamy np, bar - może warto na forum Frontiera ( po angielsku dla większej ilości ludzi ) opisać historie jego powstania? Walkę z czasem, walkę z lockdownem, patrole na bieżąco informujące gdzie się udało boom zrobić żeby była możliwość kupowania większej ilości towaru i całą ta otoczkę... Podejrzewam że żadna z frakcji graczy nie miała tak dramatycznego CG ( jeśli wogóle jakiś miała... ).
Pochwalmy się tym co mamy.
Liczba postów: 207
Liczba wątków: 6
Reputacja:
16
Platforma:
CMDR: Zakrecony Termos
(25.09.2018, 20:59 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Cokolwiek narysujemy na mapie galaktyki to już będzie tylko kopia... i już nie wywoła takiego zainteresowania. Wasze posty przypominają mi zachowanie dzieci - oooo on ma watę cukrową - ja też chce...
Sorki za takie małe pesymistyczne podejście ale my mamy np, bar - może warto na forum Frontiera ( po angielsku dla większej ilości ludzi ) opisać historie jego powstania? Walkę z czasem, walkę z lockdownem, patrole na bieżąco informujące gdzie się udało boom zrobić żeby była możliwość kupowania większej ilości towaru i całą ta otoczkę... Podejrzewam że żadna z frakcji graczy nie miała tak dramatycznego CG ( jeśli wogóle jakiś miała... ).
Pochwalmy się tym co mamy.
Nie prawda na mapie Galaktyki pojawiło się i logo elite i kilka innych rzeczy. Oddźwięk będą miały te które przenikneły do szerszej społeczności, które coś znaczą nie tylko dlatego że zna je wąska grupa osób dlatego teraz piszemy o fuel ratsach
Logo husarii jest trudne, złożone. Jego wykonanie na pewno wzbudzi ciekawość i rozpromuje TWH, choć oczywiście nie neguję innych sposobów takich jak te wspomniane przez Ciebie.
Twój post przypomina mi zachowanie rozkapryszonej "baby" - ooooo aśka ma moją sukienkę, idziemy do sklepu kupić inną.
Pozdrawiam
CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX
Liczba postów: 131
Liczba wątków: 2
Reputacja:
15
Platforma:
CMDR: Tryumfator
W sumie racja, ale jednak nie będzie to już nic nowego, tylko zaadaptowanie starego pomysłu do nowych, co prawda trudniejszych, ale wciąż odtwórczych realiów.