Logo Fuel Rats narysowane na mapie galaktyki :)
(25.09.2018, 14:35 UTC)Tryumfator napisał(a): Jak to powiedział pewien dziennikarz - "Daj człowiekowi rybę, to ją zje. Daj człowiekowi długopis, to narysuje kut4$a". Rozumiem, że my jesteśmy bardziej kreatywni.

(mam nadzieję, że przymkniecie oko na ten jeden wyraz nieparlamentarny)

Kreatywnym i dlugopis niepotrzebny. Nawet łazikiem da sie Cuttera narysować. Tylko skrzydła mi troszke nie wyszły Tongue Tongue
[img][Obrazek: LxK0kL7.png][/img]
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz
zaiste zacny malunek :-)
Odpowiedz
@SEBA312 przypomina mi to bardziej przyrodzenie niż Cuttera  Biggrin Biggrin
Odpowiedz
Ronin bo to sztuka nowoczesna. Uproszczenia i te sprawy... Ale kazdy widzi co chce Tongue
Odpowiedz
Cokolwiek narysujemy na mapie galaktyki to już będzie tylko kopia... i już nie wywoła takiego zainteresowania. Wasze posty przypominają mi zachowanie dzieci - oooo on ma watę cukrową - ja też chce...
Sorki za takie małe pesymistyczne podejście ale my mamy np, bar - może warto na forum Frontiera ( po angielsku dla większej ilości ludzi ) opisać historie jego powstania? Walkę z czasem, walkę z lockdownem, patrole na bieżąco informujące gdzie się udało boom zrobić żeby była możliwość kupowania większej ilości towaru i całą ta otoczkę... Podejrzewam że żadna z frakcji graczy nie miała tak dramatycznego CG ( jeśli wogóle jakiś miała... ).
Pochwalmy się tym co mamy.
Odpowiedz
(24.09.2018, 11:28 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Nawet nie chcę myśleć ile czasu i planowania to zajęło... Biggrin

aż mnie zatkało  Smile  świetne
Odpowiedz
(25.09.2018, 17:02 UTC)ronin_htd napisał(a): @SEBA312 przypomina mi to bardziej przyrodzenie niż Cuttera  Biggrin Biggrin

Dlatego na Cuttera mówię "Imperialny Kutor" z wymaganą rangą "Dupka". Wink Biggrin
[Obrazek: 96326.png?1548872402][Obrazek: YyLyS84.png]
Odpowiedz
(25.09.2018, 20:59 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Cokolwiek narysujemy na mapie galaktyki to już będzie tylko kopia... i już nie wywoła takiego zainteresowania. Wasze posty przypominają mi zachowanie dzieci - oooo on ma watę cukrową - ja też chce...
Sorki za takie małe pesymistyczne podejście ale my mamy np, bar - może warto na forum Frontiera  ( po angielsku  dla większej ilości ludzi ) opisać historie jego powstania? Walkę z czasem, walkę z lockdownem, patrole na bieżąco informujące gdzie się udało boom zrobić żeby była możliwość kupowania większej ilości towaru i całą ta otoczkę... Podejrzewam że żadna z frakcji graczy nie miała tak dramatycznego CG ( jeśli wogóle jakiś miała... ).
Pochwalmy się tym co mamy.

Nie prawda na mapie Galaktyki pojawiło się i logo elite i kilka innych rzeczy. Oddźwięk będą miały te które przenikneły do szerszej społeczności, które coś znaczą nie tylko dlatego że zna je wąska grupa osób dlatego teraz piszemy o fuel ratsach

Logo husarii jest trudne, złożone. Jego wykonanie na pewno wzbudzi ciekawość i rozpromuje TWH, choć oczywiście nie neguję innych sposobów takich jak te wspomniane przez Ciebie.

Twój post przypomina mi zachowanie rozkapryszonej "baby" - ooooo aśka ma moją sukienkę, idziemy do sklepu kupić inną.

Pozdrawiam
CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX
Odpowiedz
W sumie racja, ale jednak nie będzie to już nic nowego, tylko zaadaptowanie starego pomysłu do nowych, co prawda trudniejszych, ale wciąż odtwórczych realiów.
Odpowiedz
Promocja nam nie pomoże - nadal mamy rekrutacje zamkniętą Smile
Może otworzymy podwoje po Q4 ( nowy kontent mógłby przyciągnąć nowe twarze ) - ale to tylko moje gdybanie.
Odpowiedz