Pomoc Początkującym Pilotom
Thumbs Up 
Taka mała reklama przydatna początkującym pilotom :

Skrzydło specjalne HKL ( Husarski Korpus Logistyczny ) w miarę możliwości stara się pomagać początkującym pilotom. Zwykle przygarniamy takiego delikwenta do skrzydła i latamy wspólnie misje wingowe. Pozwala to wam zdobyć na początek trochę gotówki abyście mieli spokojną głowę o ewentualny wykup statku latając po bańce.
Niedawno rozszerzyliśmy naszą działalność o nową usługę - będziemy w miarę wolnego czasu pomagac wam zdobywać materiały dla inżynierów (!) abyście mogli tuningować swoje statki i bez obaw podróżować po galaktyce czy walczyć. 

Wnioski można składać w tym temacie. Gorąco zapraszamy.

HUSARSKI KORPUS LOGISTYCZNY - TWÓJ PEWNY START W GALAKTYCE

*****************************************************************************************
W razie dużego popytu na nasze usługi prosimy o wyrozumiałość jeśli oczekiwanie na pomoc przedłuży się. Zajmujemy się też innymi ważnymi sprawami ku chwale Husarii.
*****************************************************************************************

P.S. Można nas też złapać zwykle w piątki po 20 - 21 na kanale discord - wszelkie info w dziale z pomocą, lub na stronie głównej w górnych paskach.
Odpowiedz
rep+ za inicjatywę Biggrin
[Obrazek: 36566.png]
Odpowiedz
Czy Husarze gdzieś dzisiaj wieczorem będą wspólnie latać? Smile
Odpowiedz
(02.07.2018, 11:45 UTC)marcin0218 napisał(a): Czy Husarze gdzieś dzisiaj wieczorem będą wspólnie latać? Smile

Ja mam zamiar w RESie polatać na Community Goal, więc nie handlowo tylko bojowo.
Odpowiedz
Ja amator, mam jakiegos VIPERA 3, nawet nie wiem jak bojowo on wygląda Biggrin
Odpowiedz
(02.07.2018, 13:07 UTC)marcin0218 napisał(a): Ja amator, mam jakiegos VIPERA 3, nawet nie wiem jak bojowo on wygląda Biggrin

wpadnij na discorda to coś postrzelamy
Odpowiedz
A my chyba razem raz lataliśmy Smile Zabraliście mnie w jakieś pole asteroid i tam strzelaliśmy do złych statków Smile
Odpowiedz
Marcin jestem na discordzie zwykle po 20 dopiero wbijaj w tym czasie to się spotkamy. teraz też jestem.
Odpowiedz
Witam

Eksplorację i handel mam już jako tako opanowane, ale póki co wojownik ze mnie marny. I czas najwyższy coś z tym zrobić Smile
Obecnie jestem dość daleko od bańki, ale gdy wrócę chciałbym trochę poćwiczyć w towarzystwie doświadczonych zawodników.
W jakich okolicach latacie?
Odpowiedz
Hr 8444 to nasza stolica, no i trochę systemów dookoła , na nich się skupiamy i walczymy tam gdzie jest potrzeba
Odpowiedz