![]() |
|
Pomoc Początkującym Pilotom - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Pomoc Początkującym Pilotom (/showthread.php?tid=4525) |
Pomoc Początkującym Pilotom - MAGNUM354 - 29.06.2018 Taka mała reklama przydatna początkującym pilotom : Skrzydło specjalne HKL ( Husarski Korpus Logistyczny ) w miarę możliwości stara się pomagać początkującym pilotom. Zwykle przygarniamy takiego delikwenta do skrzydła i latamy wspólnie misje wingowe. Pozwala to wam zdobyć na początek trochę gotówki abyście mieli spokojną głowę o ewentualny wykup statku latając po bańce. Niedawno rozszerzyliśmy naszą działalność o nową usługę - będziemy w miarę wolnego czasu pomagac wam zdobywać materiały dla inżynierów (!) abyście mogli tuningować swoje statki i bez obaw podróżować po galaktyce czy walczyć. Wnioski można składać w tym temacie. Gorąco zapraszamy. HUSARSKI KORPUS LOGISTYCZNY - TWÓJ PEWNY START W GALAKTYCE ***************************************************************************************** W razie dużego popytu na nasze usługi prosimy o wyrozumiałość jeśli oczekiwanie na pomoc przedłuży się. Zajmujemy się też innymi ważnymi sprawami ku chwale Husarii. ***************************************************************************************** P.S. Można nas też złapać zwykle w piątki po 20 - 21 na kanale discord - wszelkie info w dziale z pomocą, lub na stronie głównej w górnych paskach. RE: Pomoc Początkującym Pilotom - zigusek - 29.06.2018 rep+ za inicjatywę
RE: Pomoc Początkującym Pilotom - marcin0218 - 02.07.2018 Czy Husarze gdzieś dzisiaj wieczorem będą wspólnie latać?
RE: Pomoc Początkującym Pilotom - Reinrk van Dall - 02.07.2018 (02.07.2018, 11:45 UTC)marcin0218 napisał(a): Czy Husarze gdzieś dzisiaj wieczorem będą wspólnie latać? Ja mam zamiar w RESie polatać na Community Goal, więc nie handlowo tylko bojowo. RE: Pomoc Początkującym Pilotom - marcin0218 - 02.07.2018 Ja amator, mam jakiegos VIPERA 3, nawet nie wiem jak bojowo on wygląda
RE: Pomoc Początkującym Pilotom - Reinrk van Dall - 02.07.2018 (02.07.2018, 13:07 UTC)marcin0218 napisał(a): Ja amator, mam jakiegos VIPERA 3, nawet nie wiem jak bojowo on wygląda wpadnij na discorda to coś postrzelamy RE: Pomoc Początkującym Pilotom - marcin0218 - 02.07.2018 A my chyba razem raz lataliśmy Zabraliście mnie w jakieś pole asteroid i tam strzelaliśmy do złych statków
RE: Pomoc Początkującym Pilotom - MAGNUM354 - 02.07.2018 Marcin jestem na discordzie zwykle po 20 dopiero wbijaj w tym czasie to się spotkamy. teraz też jestem. RE: Pomoc Początkującym Pilotom - Pitulek - 04.07.2018 Witam Eksplorację i handel mam już jako tako opanowane, ale póki co wojownik ze mnie marny. I czas najwyższy coś z tym zrobić Obecnie jestem dość daleko od bańki, ale gdy wrócę chciałbym trochę poćwiczyć w towarzystwie doświadczonych zawodników. W jakich okolicach latacie? RE: Pomoc Początkującym Pilotom - MAGNUM354 - 05.07.2018 Hr 8444 to nasza stolica, no i trochę systemów dookoła , na nich się skupiamy i walczymy tam gdzie jest potrzeba |