W jakie gry gracie na konsolach oprócz elitki?
Wczoraj odpaliłem Assassins Creed Origins, ale na Xbox One X i gra wygląda bardzo ładnie w 4K, chyba mnie wciągnie ten wiedźmin w egipcie :>
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
Jest powiew świeżości w tym asasynie nowym? Ja skończyłem na trójce. Black Flag mnie już znudziło, późniejsze gry z serii olałem już całkowicie.

A żeby zostać w temacie. To na klocku gram głównie w World of Tanks, ale chętnie pograłbym jakiegoś coopa w Gearsy albo w Halo albo w Destiny... ale nie mam z kim Sad
Playstation 3 nie odpalałem od dłuższego czasu, ale grałem głównie w Battlefielda 3 jak dali w PS+, a konsolę mam głównie dla eksów: Uncharted, Heavy Rain, The Last of Us...
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Black flag dla mnie byl najlepszą czescia z wszystkich. Londyn byl beznadziejny, Paryz byl nawet okej, ale ten mial byc bazowany na systemie z „Wiedźmina”. Po świętach na pewno zakupię Wink The Last of Us jest u mnie na liscie baaardzo dlugo, ale... nie ma czasu.

Ktos cos z South Parkiem ostatnim lub Stick of Truth ogarniał?
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
South park kijek prawdy kupiłem ostatnio z gazetą CD action i chwile pogralem ale to nie dla mnie.Jeżeli chodzi zaś o nowego assasyna to mnie kusi i pewnie zakupię w późniejszym terminie.
                                                        [Obrazek: QtSCvGW.png]               

Odpowiedz
Wcześniej pogrywałem w Fallouta 4 ,World of tanks ,czasem Minecrafta ale po zakupie nowego XOX gram tylko w Elite .Druga gra na którą czekam to PUBG na Ixsa wychodzi 12 grudnia ,te dwie gierki mi narazie wystarczą do szczęścia.
Odpowiedz
Ja narazie elite ogrywam i czekam na The Last of us 2.. Kto nie grał w jedynkę to gorąco polecam ten klimat... World of tanks to na lapku grałem ale po 2 latach już mi się trochę znudziło. Tak to jeszcze Horizon, Wiedźmina mam nie skończonego..hmm nie wiem kiedy go skończę.
Odpowiedz
Co prawda w Elite Dangerous na konsoli nie gram, ale moja glowna gra na PS4 obecnie to Star Wars Battlefront II Smile
Po czesci mysle ze moze lepiej jakbym ja kupil na PC, ale teraz juz za pozno. No i na PS4 to z synem na dzielonym ekranie tez zagram, czego na PC nie zrobie.
Odpowiedz
Warframe , The Hunter , Farming simulator , Diablo ,
Odpowiedz
Głównie Elite ale także Dark Souls 3 , Dragons Dogma , Titanfall2 , Wiedzmin3 Forza Horizon3
Odpowiedz
Seria Yakuza (Ryu Ga Gatoku w Japoni), zaraz wychodzi Remake Shadow of The Colossus, God of War i dalej na razie nie wybiegam w przyszłość Smile
Ostatnio coraz mniej shoterów bo już mi się przejadły.
Odpowiedz