25.04.2017, 20:23 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.04.2017, 20:24 UTC przez szarik.)
Dziś Pani Szarikowa rozłożyła się w swoim nowym pokoiku z największym tarasem w wioskowych szałasach... zbudowanym przez jednego z najlepszych rzemieślników w okolicy - sławnego na całą południową część wyspy tGrocha...
...Pani Szarikowa jako jedyna przemieszcza plaże i okolice lasów na piechotę, sama, uzbrojona w pałkę... całe stado wioskowych mężczyzn chowa się za DInusiami...
...Pani Szarikowa nauczyła się robić dziś łuki, strzały, strzały z narkotykiem, jak i sam narkotyk... sprawiła sobie również elegancki kapelusik...
Dawajcie chłopaki, kupować i instalować - jest świetnie, wyszedłem poza mury warowni, na plaże - nazbierać kamieni, jakieś 100m - i już nie wróciłem.
Warownia pobudowana przed Plemię jest świetna - na dachu lądowisko dla "pterodaktyli", na parterze garaż dla wierzchowców, a na pięterku pokoje, pomieszczenia użytkowe - chodzą słuchy o rozbudowie.
Braknie rąk do pracy - a i przy budowie lepiej być, coby zaklepać sobie pokój.
Na dzień dobry dostałem od Plemienia skórzaną odzież - ale w warowni nie zauważyłem nigdzie Klubu Błękitna Ostryga....
Ehhh, ok - zainstalowane, niestety do pracy trza było ruszyć już Sprawdzę dzisiaj wieczorem jak się u mnie gierka obecnie będzie sprawować
Robinus - odpalać jakby co "na Ciebie" przez Steam? Nie próbowałem, a chciałbym trafić na Was w grze - spiracić.... eee, tzn dołączyć do wioski, nauczyć się przeżyć dłużej niż 1 min
26.04.2017, 06:01 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.04.2017, 06:01 UTC przez Robinus.)
(26.04.2017, 05:47 UTC)dasketh napisał(a): Ehhh, ok - zainstalowane, niestety do pracy trza było ruszyć już Sprawdzę dzisiaj wieczorem jak się u mnie gierka obecnie będzie sprawować
Robinus - odpalać jakby co "na Ciebie" przez Steam? Nie próbowałem, a chciałbym trafić na Was w grze - spiracić.... eee, tzn dołączyć do wioski, nauczyć się przeżyć dłużej niż 1 min
O będziemy mieć wioskowego gawędziarza! Super!
Oczywiście możesz przeze mnie, albo przez tę stronę serwera:
(26.04.2017, 04:44 UTC)Robinus napisał(a): O kurde - potrzebujemy MARCHEWEK?
Co się dziwisz - wczoraj Assarin ogłuszył jakąś małpę co wyszła z lasu - ja czekałem w pogotowiu, żeby przybyć z (po)mocą moich całych 15leveli....
Okazało się, że do oswojenia potrzeba piwa i cementu.... jak polski robociarz.
Poszła na mięso.
(26.04.2017, 05:47 UTC)dasketh napisał(a): Robinus - odpalać jakby co "na Ciebie" przez Steam?
Wczoraj próbowałem tak odpalać, na Assarina i Tumira - nie wiem czemu, nie dało rady.
Dopiero wpisanie w grze nazwy serwera ([PVE] ARK Survival Evolved Polska) pozwoliło się połączyć.
Garść porad, od nowego dla nowego:
Nie łaź po nocy - to pewna śmierć.
Zamykaj drzwi za każdym razem - otwarte drzwi to pewna śmierć.....
Plemię ma trzy wyrka do respawnu, ale one chyba maję 5min cooldown - nie giń dwa/trzy razy pod rząd.
Narkotyki są w garażu.