Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D.
(31.05.2016, 15:30 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): No to ja niestety muszę Cię zawieść, bo mam tylko taki format... Niestety zdjęcia nie robię f10 wbudowanym w grę tylko za pomocą programu wbudowanego w preset, który jest ustawiony na jpeg Sad

Aaaa... to ok Smile w taki razie daj tego jpeg'a bez kompresji imgura Smile

(31.05.2016, 15:32 UTC)Drakkainen napisał(a): @Theseus, taka mała uwaga. Może weź wydaj ten kalendarz sam albo udostępnij foty a my wybierzemy i odpuśćmy sobie ten cały konkurs na foto tygodnia? Wink

No ja też wymiękłem Smile
Odpowiedz
Poszło Smile

Odpowiedz
(31.05.2016, 15:44 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): Poszło Smile

Wysłałem obrobione Smile. Dzięki za frajdę Biggrin
Odpowiedz
[Obrazek: hCO8ff0.jpg]

Fajnie wyszło, od razu udostępniam tutaj Smile!

Odpowiedz
Cieszę się, że się podoba Biggrin. Fajnie porównuje się jak są obok siebie albo jedna po drugiej Smile. Chcesz jeszcze coś z jakieś foty wyciągnąć to dawaj Smile
Odpowiedz
Tadeusz 'rzondzi' Smile

Klasa screeny, Tadziu.

I potwierdzam, ujezdza ta kuwete jak zly! Wszedzie nia lata, do inzynierow, wszystkie systemy dookola HR oblatane, czasami najnormalniej w swiecie tylko wlatuje i wylatuje z Maskeliny, myslalem ze cos mu sie stalo Smile

I chcialem tez naskarzyc, ze Tadeusz mnie sledzi ciagle, gdzie nie polece tam on, sie boje lodowke otworzyc teraz Smile
Odpowiedz
Haha, uśmiałem się Biggrin
Co do Corvetty to fakt, nie byłem do niej przekonany, nie podobała mi się, ale dopiero jak ją kupiłem to się po prostu zakochałem w tym designie Smile

Odpowiedz
Kryptoreklama (i też chciałem się nieco pochwalić) - W swoim najnowszym filmie ObsidianAnt poleca mój film The Journey Starts Here. Nie powiem bardzo mnie to ucieszyło (rekomendacja Obsidiana pod koniec)! Biggrin

Odpowiedz
Meeeeh... niech Cię Kyoku poleci. On podobno ma więcej subskrybentów niż tam jakiś Obsidian Tongue
Odpowiedz
Tadek, gratulacje, wiem ile czasu zajmuje zrobienia takiego filmu mniej więcej, więc jestem pod podwójnym wrażeniem Smile
Odpowiedz